reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 mi mój barrrdzo doświadczony gin -ordynator klinki szpitalnej-mówił ,że 10 dni przed okresem jest owu-spojrzałam na Niego tak,że dał mi kalendarzyk i kazał wypełnić-to ja znowu na Niego spod oka:errr::errr::errr::errr:se myślę,no taki fachmen a z kalendarzykiem mi wyjeżdża:oo::oo::oo::confused: Ale sie sprawdziło😝😝😝👀👀👀🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Zawsze możesz temperaturę mierzyć 😜 Zdaje się druga faza to tak właśnie 10-14 dni powinna trwać. Różne są te cykle więc najbezpieczniej bzykać się ciągle 😂😂😂

reklama
No właśnie jak czytałam posty @fredka84 to wstyd mi było się odezwać, bo u mnie raz w tygodniu :( a i wtedy czasem mi się nie chce... Może po 9-ciu latach razem i tylu problemach, rzeczywiście schodzi to na dalszy plan... I teraz tylko można sobie powspominać, jak kiedyś nie można było jednej nocy normalnie przespać 😂😂😂
Ale u nas nie ma nawet cienia szans na naturalsa, więc takiej motywacji na pewno nie mamy....
Nie jest źle :) powiem Ci że mieć szansę na naturalsa to też nie tak fajnie. bo jak to trwa dłuższy czas to jest wykanczajace psychicznie i już z takiego seksu nie ma przyjemności. ja teraz z in vitro niby odpuscilam ganianie się z cyklami ala gdzieś tam z tylu głowy siedzi że w sumie ostatnio kochaliśmy się niby w dzień owulacji. okres jest.... także ten:)

Zawsze możesz temperaturę mierzyć 😜 Zdaje się druga faza to tak właśnie 10-14 dni powinna trwać. Różne są te cykle więc najbezpieczniej bzykać się ciągle 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂ahahahahahahahahahahah,szkoda ,że nie mam jajowodów ,bo bym staremu zacytowała twój wpis,bo my jesteśmy w fazie kiedy On już mniej może a mi się dopiero zaczyna chcieć🤪🤪🤪🤪:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Kurde, bo wyszłam tu na jakąś erotomankę [emoji23] Mój pociąg to 3 na 10, iw większości seksików to sobie leżę jak kłoda[emoji23] Może któraś pomyśli, że źle robię, ale bardzo kocham swojego męża i idę mu na rękę;). Skomplikowane to u mnie[emoji28] Mi nie ubędzie, a mężu szczęśliwy [emoji12]
Jak ja bym chciała, żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce [emoji16][emoji16][emoji16]
Przy dzieciach to mój mąż jest najbardziej pociagajacy jak posprząta albo ugotuje i nie muszę robić tego ja [emoji23][emoji1787][emoji23]
Jest wtedy taki meeegasexi [emoji177][emoji16][emoji23][emoji13]

Zawsze możesz temperaturę mierzyć [emoji12] Zdaje się druga faza to tak właśnie 10-14 dni powinna trwać. Różne są te cykle więc najbezpieczniej bzykać się ciągle [emoji23][emoji23][emoji23]
Półtora roku bez snu i takie nastawienie [emoji51][emoji38] Jesteś moim guru [emoji2358][emoji13][emoji16][emoji23]

reklama
Do góry