reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Półtora roku bez snu i takie nastawienie
emoji51.png
emoji38.png
Jesteś moim guru
emoji2358.png
emoji13.png
emoji16.png
emoji23.png
Motylkowi to się owady pomyliły jak swój nick wybierała 😜 Skubana, ciągle nas zaskakuje😂
Hehe tak dobrze to nie mam😜 choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą 😂😂😂

reklama
W Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
Je też miałam acard i potem heparynę obowiązkowo, bo tez mam te mutacje. Paśnik powiedział, że branie heparyny jest bardzo ważne😘

Hehe tak dobrze to nie mam😜 choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą 😂😂😂
Idź, idź, zabłyszczysz nam potem - jakoś wytrzymamy 😜 Obie zupy uwielbiam, mniaam😀 W ogóle to cos za dobry humor mam - przeraża mnie to😂 Pewnie potem będzie zjazd😜
Mojej kiero dzis nie ma i opitalamy sie pół dnia😜

Hehe tak dobrze to nie mam[emoji12] choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą [emoji23][emoji23][emoji23]
Dlatego błogosławiony niech będzie lidlomix [emoji16] Nastawiasz zupę i jak zapomnisz to nic, samo się wyłączy [emoji16]

1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...
Tylko straszny żal, że wszystkie najlepsze zarodki się zmarnowały... 🙁
Kochana głowa do góry bo z tymi zarodkami to nigdy nie wiadomo i bardzo często właśnie z tych, którym dajemy najmniejsze szanse pojawia się upragniona ciąża :)

Ty mi się tu źle nie nastawiaj, bo najpierw mnie motywujesz do pozytywnego myślenia a potem Ci bzdury chodzą po głowie 😜😘😘. Masz mojego syna na poprawę humoru 😘. Walnął minę jak Al Capone 😂. Już ci kiedyś pisałam że on się ciągle na mnie gapi, nie? Twoja też tak ma?
Zobacz załącznik 1180526
Tak jest, same pozytywne myśli 😁
Piękny synuś, mina jak na faceta przystało 😁, tak bym złapała ten pyszczek i wycałowała 🥰 🥰🥰
Mi się chce siku, ale nie mam jak wstać 🤷🏻‍♀️😂
Świetne macie kociaki, takie urocze 😍 a ja mam kicie która trzęsie cała chałupą, moja mama mówi że to "królowa" i faktycznie ona się tak zachowuje. Nie lubi głaskania ani zabaw, łazi po domu i drze ryjek jak chce iść na dwór albo jeść.. i tyle z kota 😂😂😂

reklama
Do góry