reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Półtora roku bez snu i takie nastawienie
emoji51.png
emoji38.png
Jesteś moim guru
emoji2358.png
emoji13.png
emoji16.png
emoji23.png
Motylkowi to się owady pomyliły jak swój nick wybierała 😜 Skubana, ciągle nas zaskakuje😂
Hehe tak dobrze to nie mam😜 choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą 😂😂😂

reklama
W Bocianie kazali brać mi accard 'na wszelki wypadek' on jest przeciwzakrzepowy, ale może za słaby...
Nie mam już innych wyników. Sama zrobiłam tylko te. W sencie KIR, trombofilia, IMK, ANA i ASA.
Kiedyś robiliśmy też kariotypy, ale tam było wszystko ok.
Je też miałam acard i potem heparynę obowiązkowo, bo tez mam te mutacje. Paśnik powiedział, że branie heparyny jest bardzo ważne😘

Hehe tak dobrze to nie mam😜 choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą 😂😂😂
Idź, idź, zabłyszczysz nam potem - jakoś wytrzymamy 😜 Obie zupy uwielbiam, mniaam😀 W ogóle to cos za dobry humor mam - przeraża mnie to😂 Pewnie potem będzie zjazd😜
Mojej kiero dzis nie ma i opitalamy sie pół dnia😜

Hehe tak dobrze to nie mam[emoji12] choć podczas starań mam ochotę zawsze i wszędzie. Miałam napisać coś błyskotliwego ale spać idę, dziś wstałam 3.40. teraz nastawiłam dwie zupy (szczawiowa i fasolowa). Liczę że zupy się nie przypalą [emoji23][emoji23][emoji23]
Dlatego błogosławiony niech będzie lidlomix [emoji16] Nastawiasz zupę i jak zapomnisz to nic, samo się wyłączy [emoji16]

1-go wizyta, jestem naprawdę pełna nadziei, że on powie, że te niepowodzenia są przez moje wyniki...
Tylko straszny żal, że wszystkie najlepsze zarodki się zmarnowały... 🙁
Kochana głowa do góry bo z tymi zarodkami to nigdy nie wiadomo i bardzo często właśnie z tych, którym dajemy najmniejsze szanse pojawia się upragniona ciąża :)

Ty mi się tu źle nie nastawiaj, bo najpierw mnie motywujesz do pozytywnego myślenia a potem Ci bzdury chodzą po głowie 😜😘😘. Masz mojego syna na poprawę humoru 😘. Walnął minę jak Al Capone 😂. Już ci kiedyś pisałam że on się ciągle na mnie gapi, nie? Twoja też tak ma?
Zobacz załącznik 1180526
Tak jest, same pozytywne myśli 😁
Piękny synuś, mina jak na faceta przystało 😁, tak bym złapała ten pyszczek i wycałowała 🥰 🥰🥰
Mi się chce siku, ale nie mam jak wstać 🤷🏻‍♀️😂
Świetne macie kociaki, takie urocze 😍 a ja mam kicie która trzęsie cała chałupą, moja mama mówi że to "królowa" i faktycznie ona się tak zachowuje. Nie lubi głaskania ani zabaw, łazi po domu i drze ryjek jak chce iść na dwór albo jeść.. i tyle z kota 😂😂😂

reklama
Do góry