Żel kupiłam już jakiś czas temu, ten co pisałaś, ale chciałam polepszyć sprawę no i wyszłoKochana nie łykaj tego wiesiołka bo wszystkie zioła wpływają na cykl menstruacyjny !!! Ja kiedyś tez łykałam to cuda się działy i oczywiście się nie udało.
Jak potrzebujesz nawilżenia i śluzu płodnego to kup sobie ten żel co tu kiedyś polecałam on naprawdę świetnie naśladuje naturalny śluz i nawet dr z kliniki mi go polecala
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Dzięki kochana. Też mam taką nadzieję [emoji849]Mam nadzieje, że szybko Tobie pomogą, bardzo współczuję.
Adziunia
O kurcze...czyli jednak hiperka. Masz wysokie AMH? Lekarz nie uprzedzał Cię, że hiperka może Ciebie dotyczyć? Trzymaj się ciepło...też miałam ten płyn ale podobno nie było go aż tak dużo i po 4 dniach organizm sìe jego pozbył. Obyś szybko doszła do siebie.
Zostawiają mnie w szpitalu bo mam za dużo tego płynu, muszą mnie obserwować i zrobic badania. Oby chociaż zarodki były piękne z tego [emoji17]
Evela.6
Moja doktor od początku bała się przestymulowania, AMH mam 11.02 i jestem szczupła 49kg więc było wysokie ryzyko, że tak się skończy niestety.O kurcze...czyli jednak hiperka. Masz wysokie AMH? Lekarz nie uprzedzał Cię, że hiperka może Ciebie dotyczyć? Trzymaj się ciepło...też miałam ten płyn ale podobno nie było go aż tak dużo i po 4 dniach organizm sìe jego pozbył. Obyś szybko doszła do siebie.
Adziunia
Tak też myślałam, u mnie amh z pierwszych badań było ok 9, także też wysokie i mi od razu mówili o przestymulowaniu. No nic..my kobiety mamy tak przerąbane w życiu, że masakra... musisz być silna i przejść to z myslą, że to wszystko dla tej ukochanej dzidzi dobrej nocy
Moja doktor od początku bała się przestymulowania, AMH mam 11.02 i jestem szczupła 49kg więc było wysokie ryzyko, że tak się skończy niestety.
Kochana czym bylaš stymulowana? Dziewczyny pytalm wczesniej o nocleg w wawie od punkcji do transferu czy jest sens...ale nikt mi nie odpisałMoja doktor od początku bała się przestymulowania, AMH mam 11.02 i jestem szczupła 49kg więc było wysokie ryzyko, że tak się skończy niestety.
Evela.6
Rekovelle+Lutinus a później Pregnyl i GonapeptylKochana czym bylaš stymulowana? Dziewczyny pytalm wczesniej o nocleg w wawie od punkcji do transferu czy jest sens...ale nikt mi nie odpisał[emoji58]
Adziunia
Nie ma sensu raczej
Kochana czym bylaš stymulowana? Dziewczyny pytalm wczesniej o nocleg w wawie od punkcji do transferu czy jest sens...ale nikt mi nie odpisał[emoji58]
reklama
Pola87
Odpisałam że po punkcji to 2-5 dni do transferu. Co do noclegu to Wasza decyzja czy możesz wziąć urlop itp ale ja osobiście wolałabym wrócić do domuKochana czym bylaš stymulowana? Dziewczyny pytalm wczesniej o nocleg w wawie od punkcji do transferu czy jest sens...ale nikt mi nie odpisał
Podziel się: