Waleczna36
Fanka BB :)
Przepięknie❤
Piękna, ja w 11 dpt maialm bete 320
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepięknie❤
Pójdę bo popatrz co właśnie wynalazlam . A ja 3 miechy biorę oeparol...Koniecznie idź jeszcze raz na USG. Może wyjaśni się co z tym pęcherzykiem. Poszukaj lekarza który będzie chciał monitorować cykl, wtedy za USG nie będzie zdzierał kasy, znaczy będzie znacznie niższa stawka za wizytę bo tych wizyt czasem trzeba więcej niż jedną czy nawet dwie. U mnie jest przychodnia leczenia niepłodności, ogólnie słabizna ale monitoring cyklu robią. Poszukaj gdzieś u siebie.
Ginekolog wysłał mnie na SOR i czekam teraz w kolejce. Mam bardzo dużo płynów, jajniki ponad 9cm i jakieś pęcherzyki wypełnione krwią.Koniecznie się odezwij!!! Mam nadzieje ze to nic poważnego!!! Trzymam kciuki!!!
Tak, podwójnie Ja miałam podane 2 zarodki 3 dniowe, a 3 blastocysty mamy zamrożone. Na wizyty chodziłam do dr Kucharek a transfer robił dr Mercik - musi mieć dobrą rękę Też na początku nie miałam żadnych objawów, trochę jajniki dawały o sobie znać ale to spowodowane było hiperstymulacja. Niczym się nie martw na pewno się udałoHej! Czytam że Tobie się udało i to podwójnie. Super gratulacje
A do kogo chodzilas do Gyn?
Ja jestem 7dpt dwoch 3 dniowych zarodków. Powiedz mi mialas jakies objawy przed betą? Bo u mnie zupelnie nic.
Pozdrawiam
możesz mieć faktycznie hiperstymulacje. dobrze że jesteś na sorze. Ja też miałam dużo jajek i 2 tyg dochodziłam do siebie ale z dnia na dzień widać było jednak poprawe. choć jeszcze nie byłam na żadnym usg po punkcji. .muszę iść i spr..Ginekolog wysłał mnie na SOR i czekam teraz w kolejce. Mam bardzo dużo płynów, jajniki ponad 9cm i jakieś pęcherzyki wypełnione krwią.
A miałaś już transfer?
Właśnie Kochana kiedy Ty masz ten transwer wiesz już?
Mam nadzieje, że szybko Tobie pomogą, bardzo współczuję.Ginekolog wysłał mnie na SOR i czekam teraz w kolejce. Mam bardzo dużo płynów, jajniki ponad 9cm i jakieś pęcherzyki wypełnione krwią.
Kochana nie łykaj tego wiesiołka bo wszystkie zioła wpływają na cykl menstruacyjny !!! Ja kiedyś tez łykałam to cuda się działy i oczywiście się nie udało.Pójdę bo popatrz co właśnie wynalazlam . A ja 3 miechy biorę oeparol...
Zobacz załącznik 1180224
Zostawiają mnie w szpitalu bo mam za dużo tego płynu, muszą mnie obserwować i zrobic badania. Oby chociaż zarodki były piękne z tego [emoji17]możesz mieć faktycznie hiperstymulacje. dobrze że jesteś na sorze. Ja też miałam dużo jajek i 2 tyg dochodziłam do siebie ale z dnia na dzień widać było jednak poprawe. choć jeszcze nie byłam na żadnym usg po punkcji. .muszę iść i spr..