reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Koniecznie idź jeszcze raz na USG. Może wyjaśni się co z tym pęcherzykiem. Poszukaj lekarza który będzie chciał monitorować cykl, wtedy za USG nie będzie zdzierał kasy, znaczy będzie znacznie niższa stawka za wizytę bo tych wizyt czasem trzeba więcej niż jedną czy nawet dwie. U mnie jest przychodnia leczenia niepłodności, ogólnie słabizna ale monitoring cyklu robią. Poszukaj gdzieś u siebie.
Pójdę bo popatrz co właśnie wynalazlam 🤔. A ja 3 miechy biorę oeparol...
Screenshot_20200924-185240_Chrome.jpg

Hej! Czytam że Tobie się udało i to podwójnie. Super gratulacje😃
A do kogo chodzilas do Gyn?
Ja jestem 7dpt dwoch 3 dniowych zarodków. Powiedz mi mialas jakies objawy przed betą? Bo u mnie zupelnie nic.
Pozdrawiam😃
Tak, podwójnie 😊 Ja miałam podane 2 zarodki 3 dniowe, a 3 blastocysty mamy zamrożone. Na wizyty chodziłam do dr Kucharek a transfer robił dr Mercik - musi mieć dobrą rękę 😁 Też na początku nie miałam żadnych objawów, trochę jajniki dawały o sobie znać ale to spowodowane było hiperstymulacja. Niczym się nie martw na pewno się udało 😊

Ginekolog wysłał mnie na SOR i czekam teraz w kolejce. Mam bardzo dużo płynów, jajniki ponad 9cm i jakieś pęcherzyki wypełnione krwią.
możesz mieć faktycznie hiperstymulacje. dobrze że jesteś na sorze. Ja też miałam dużo jajek i 2 tyg dochodziłam do siebie ale z dnia na dzień widać było jednak poprawe. choć jeszcze nie byłam na żadnym usg po punkcji. .muszę iść i spr..

Pójdę bo popatrz co właśnie wynalazlam 🤔. A ja 3 miechy biorę oeparol...
Zobacz załącznik 1180224
Kochana nie łykaj tego wiesiołka bo wszystkie zioła wpływają na cykl menstruacyjny !!! Ja kiedyś tez łykałam to cuda się działy i oczywiście się nie udało.
Jak potrzebujesz nawilżenia i śluzu płodnego to kup sobie ten żel co tu kiedyś polecałam on naprawdę świetnie naśladuje naturalny śluz i nawet dr z kliniki mi go polecala 😉😉

reklama
możesz mieć faktycznie hiperstymulacje. dobrze że jesteś na sorze. Ja też miałam dużo jajek i 2 tyg dochodziłam do siebie ale z dnia na dzień widać było jednak poprawe. choć jeszcze nie byłam na żadnym usg po punkcji. .muszę iść i spr..
Zostawiają mnie w szpitalu bo mam za dużo tego płynu, muszą mnie obserwować i zrobic badania. Oby chociaż zarodki były piękne z tego [emoji17]

Do góry