Ja bym kupiła Prolutex jak jeszcze nikt nie zarezerwował. Ale te co ma termin do 04.2021Cześć dziewczyny, mam do sprzedania 2 opakowania prolutex 25 mg. Jedno jest ważne do 11.2020 A drugie do 04.2021 cena 80 zł sztuka oraz Lutinus 100 mg ważne do 10.2021 Cena 60 zl.
reklama
Dziewczyny przy jakich wielkościach pęcherzyków zapada decyzja o punkcji? (Novum)
I czy jak jest czas od pukcji do transferu to rozumiem,że jesli mam do wawy 200km to warto wziać hotel i czekać na telefon odnośnie transferu na miejscu?
I czy jak jest czas od pukcji do transferu to rozumiem,że jesli mam do wawy 200km to warto wziać hotel i czekać na telefon odnośnie transferu na miejscu?
Dziewczyny przy jakich wielkościach pęcherzyków zapada decyzja o punkcji? (Novum)
Pola87
Fanka BB :)
Jeżeli nie ma przeciwskazań to transfer odbywa się po 2-5 dniach od punkcjiDziewczyny przy jakich wielkościach pęcherzyków zapada decyzja o punkcji? (Novum)
motylek24
Kuwa zawsze tak jest! U mnie po laparoskopii ciągle torbiele, jak nigdy przez te wszystkie lata nie było takich cyrków to wtedy co cykl torbiel. Kazali starać się naturalnie i nigdy owulacji nie było .....przytulam i niech ten pech wreszcie się skończy. Cykle masz reguralne? Moze pierwsza faza się wydłużyła?Dziewczyny, właśnie wróciłam z monitoringu i właśnie jest 3-ci miesiąc pod rząd jak nie mam owulacji. Nie wiem co jest grane . Mam 12 DC i największy pęcherzyk ma tylko 11mm czyli już nie urośnie. Na ten dzień powinien być dojrzewający.
No i jak ja miałam się starać naturalnie jak takie rzeczy mi się dzieją . Ja przecież nigdy nie miałam problemów z owulacją. Przed in vitro miałam dużo monitoringow, zawsze był dominujący pęcherzyk i ładnie pękał. O co chodzi???
KarolinaJ79
Myśle ze może przesunęła Ci się owu na późniejszy termin, ja bym tam jeszcze zobaczyła ten pęcherzyk za pare dni zobaczyć czy rośnie, teoretycznie powinien rosnąć 2 mm na dobę. A w poprzednich cyklach byłaś zobaczyć czy ewentualnie ten który był taki mały się wchłonął , bo jakoś tak zawsze mi się kojarzy ze tworzy się ciałko krwotoczne które znika albo przekształca się w torbiel, hmmmDziewczyny, właśnie wróciłam z monitoringu i właśnie jest 3-ci miesiąc pod rząd jak nie mam owulacji. Nie wiem co jest grane . Mam 12 DC i największy pęcherzyk ma tylko 11mm czyli już nie urośnie. Na ten dzień powinien być dojrzewający.
No i jak ja miałam się starać naturalnie jak takie rzeczy mi się dzieją . Ja przecież nigdy nie miałam problemów z owulacją. Przed in vitro miałam dużo monitoringow, zawsze był dominujący pęcherzyk i ładnie pękał. O co chodzi???
A widzisz . Fretkom to zawsze kuwa wiatr w oczy i teraz jeszcze pod ogon . Cykle co 25-28dni.Kuwa zawsze tak jest! U mnie po laparoskopii ciągle torbiele, jak nigdy przez te wszystkie lata nie było takich cyrków to wtedy co cykl torbiel. Kazali starać się naturalnie i nigdy owulacji nie było .....przytulam i niech ten pech wreszcie się skończy. Cykle masz reguralne? Moze pierwsza faza się wydłużyła?
Myślisz że robić jeszcze testy owu?
KarolinaJ79
Jeżeli jest możliwość to ja bym była chętna na prolutex ten do listopada.Cześć dziewczyny, mam do sprzedania 2 opakowania prolutex 25 mg. Jedno jest ważne do 11.2020 A drugie do 04.2021 cena 80 zł sztuka oraz Lutinus 100 mg ważne do 10.2021 Cena 60 zl.
W poprzednich cyklach nie byłam już potem . Spróbuję chyba jeszcze te j.ebane testy robić. Bo jak teraz patrzę wstecz w kalendarzyku to owu miałam różnie - nawet było w 18dc razMyśle ze może przesunęła Ci się owu na późniejszy termin, ja bym tam jeszcze zobaczyła ten pęcherzyk za pare dni zobaczyć czy rośnie, teoretycznie powinien rosnąć 2 mm na dobę. A w poprzednich cyklach byłaś zobaczyć czy ewentualnie ten który był taki mały się wchłonął , bo jakoś tak zawsze mi się kojarzy ze tworzy się ciałko krwotoczne które znika albo przekształca się w torbiel, hmmm
reklama
KarolinaJ79
@fredka84 zawsze może Ci się wydłużyć 1 faza cyklu a skrócić przez niewydolność lutealna 2 faza cyklu. Możesz tez teraz zrobic poziom estrogenu zobaczyć jak z jego produkcja bo produkuje go dojrzewający pęcherzyk. Co do testów to może nie być dostarczającego piku lh świadczącego o owu. Myśle ze warto się umowic jeszcze raz na wizytę z ginem ok 13-15 dnia cyklu i zobaczyć co i jak.
Podziel się: