Od prawie początku wcinam probiotyki i to niby nie najgorsze dwa razy dziennie. Cały czas jeszcze stosuje cyclogest więc też codziennie wkładam paluchy. Wcześniej co chwilę krwawienie i plamienie. Teraz zmieniam lekarza, może w końcu odstawi mi ten progesteron. Dzięki za radę, będę powtarzać ten posiew, ale ręce mi opadają co chwilę coś. Nie chcę dziecku zaszkodzić...Pilnuj się....znaczy powtarzaj wymazy. Możesz zażywać probiotyki. W ciąży zdecydowanie wolę doustnie, nic tam nie chce pchać. Poczytaj o probiotykach lekach. W szpitalu dostawałam lacidofil (chyba taka nazwa) brałam też na własną rękę inny polecony przez ginekologa w szpitalu (tego nie refundują). Nie pamiętam nazwy tego drugiego. Może organizm sam pozbędzie się tej bakterii. Sprawdzaj co jakiś czas.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
A objawowe masz to zakażenie? Progesteron odstawiaj powoli, a krwwienie miałaś od krwiaka? Jest jeszcze doustny progesteron ? Mój lekarz odstawił progesteron w 18 tc, potem jeszcze od 24 tc brałam już do końca.Od prawie początku wcinam probiotyki i to niby nie najgorsze dwa razy dziennie. Cały czas jeszcze stosuje cyclogest więc też codziennie wkładam paluchy. Wcześniej co chwilę krwawienie i plamienie. Teraz zmieniam lekarza, może w końcu odstawi mi ten progesteron. Dzięki za radę, będę powtarzać ten posiew, ale ręce mi opadają co chwilę coś. Nie chcę dziecku zaszkodzić...
Zakażenia potrafią być niebezpieczne w ciąży ale o tym wszystkim już pewnie wiesz. Na pewno powtórz posiew, może organizm sam zwalczy to zakażenie.
Aaaanna
Ja na razie 29 tyg skończone więc jeszcze jakiś miesiąc za Tobą jestem. Największe szykowanie w domu dopiero przede mną. Czuje się całkiem ok chociaż czasami szybciej się mecze no i wydolność mam mniejszą.
Ale towarzyszą mi też różne obawy i lęki największe o to czy z ciaza wszystko ok i czy nic się nie dzieje i czy ja czasem z aktywnością nie przesadzam. Boję się wszystkiego co mogło by mnie zaskoczyć. Ale to chyba niestety nieuniknione.
Pozdrawiam i życzę dużo nudy i spokoju do rozwiązania i już po.[emoji3][emoji3][emoji23]
Ale towarzyszą mi też różne obawy i lęki największe o to czy z ciaza wszystko ok i czy nic się nie dzieje i czy ja czasem z aktywnością nie przesadzam. Boję się wszystkiego co mogło by mnie zaskoczyć. Ale to chyba niestety nieuniknione.
Pozdrawiam i życzę dużo nudy i spokoju do rozwiązania i już po.[emoji3][emoji3][emoji23]
Oj, powiem Ci że mi też strasznie zleciało [emoji4]Nie wiem kiedy nawet ... Jakoś tak szybciej tym razem. Jestem już spakowana do szpitala, z wyprawki brakuje nam chyba tylko fotelika do samochodu, reszta jest. W sobotę się przeprowadzamy, Maksik adaptuje się właśnie do nowego żłobka, wszystko na raz się dzieje [emoji4][emoji3590]Brzuch jak u orki, ale widoczny najbardziej jak stanę bokiem, bo w sumie to mam jakieś 6kg na plusie jak na razie dopiero.
Zaglądam tu czasem tylko, jakoś właśnie z tym czasem mam największy problem[emoji85][emoji85][emoji85]
A jak u Ciebie? Jak się czujesz? Ile u Ciebie do szczęśliwego finału zostało?
Iskierka_NADZIEII
Hej ja osobiście chyba nie miałam takich badan. A jak tam robisz jutro próbę bety??
Netiaskitchen
I wzajemnie Kochana!!!! Dużo spokoju. I szczęśliwego rozwiązania za jakiś czasJa na razie 29 tyg skończone więc jeszcze jakiś miesiąc za Tobą jestem. Największe szykowanie w domu dopiero przede mną. Czuje się całkiem ok chociaż czasami szybciej się mecze no i wydolność mam mniejszą.
Hej tak muszę potwierdzić porażkę a Ty jak się czujesz?Hej ja osobiście chyba nie miałam takich badan. A jak tam robisz jutro próbę bety??
reklama
Gonia0605
U mnie relanium byo zawsze max do 3 dni po transferze, 2tabletki dziennie. Potem juz nie.Kochane moje a powiedzcie mi ile bierzecie relanium dziennie?
Wzięłam dziś rano ok. Po południu zaczął mnie brzuch cmic wzięłam nospe, nic nie pomogło. Wzięłam drugie relanium jest ok.
Pani dr powiedziała max 1 dziennie doraźnie i to nie koniecznie zawsze[emoji849]
Podziel się: