reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czuje sie dobrze trochę mi na twarzy przyjacieli wyskoczyło troche mnie piersi bola i co wieczór leze pod kocem bo mi mrga zimno i nic po za tym. Ale nadzieje juz straciłam. Licze sie z negatywnym wynikiem🥺 czuje tylko ze mnir placz ogarnie.
Jeszcze u Ciebie jest nadzieję wszystko może się zdarzyć. A ja trzymam za Ciebie kciuki🥰 z naszej pary komuś musi się udać. 💓

A objawowe masz to zakażenie? Progesteron odstawiaj powoli, a krwwienie miałaś od krwiaka? Jest jeszcze doustny progesteron ? Mój lekarz odstawił progesteron w 18 tc, potem jeszcze od 24 tc brałam już do końca.
Zakażenia potrafią być niebezpieczne w ciąży ale o tym wszystkim już pewnie wiesz. Na pewno powtórz posiew, może organizm sam zwalczy to zakażenie.
Mam też liczne pałeczki kwasu mlekowego więc mam nadzieję, że to dobry znak. Objawy ciezko mi wyłapac. Ból brzucha mam od początku ciąży taki okresowy. Wydzielina czasem coś czuję, ale nie jest to rybi zapach. Krwawienie nikt nie wie, niby na samym początku był malutki krwiak. U dziecka wszystko w porządku nic się nie odkleja. Przy włożeniu najmniejszego wziernika potrafię krwawić, bo wg lekarza wszystko jest takie kruche. Pomysl był, że to clexane. Teraz, że może mam przewlekly stan zapalny i może dlatego? Biorę w dalszym ciągu właśnie cyclogest, duphaston i prolutex. Lekarka, która do tej pory mnie prowadziła boi się cokolwiek odstawiać. Dopiero zeszłam na jeden prolutex z dwóch...

Hej dziewczynki, dzisiaj znowu zrobiłam sikanca nie wiem po co 🤪🤪 tak pomyślałam ze jakby coś z tych 14 spadło w dół to test już by nie wyszedł. Ale kreska jest nieco wyraźniejsza ❤️❤️ Jutro powtórka bety i stresuje się bardziej niż wczoraj

Załączniki

• 5BB0EEC9-9A3A-4322-AC90-A7F021B6254F.jpeg
    5BB0EEC9-9A3A-4322-AC90-A7F021B6254F.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 148
Mam też liczne pałeczki kwasu mlekowego więc mam nadzieję, że to dobry znak. Objawy ciezko mi wyłapac. Ból brzucha mam od początku ciąży taki okresowy. Wydzielina czasem coś czuję, ale nie jest to rybi zapach. Krwawienie nikt nie wie, niby na samym początku był malutki krwiak. U dziecka wszystko w porządku nic się nie odkleja. Przy włożeniu najmniejszego wziernika potrafię krwawić, bo wg lekarza wszystko jest takie kruche. Pomysl był, że to clexane. Teraz, że może mam przewlekly stan zapalny i może dlatego? Biorę w dalszym ciągu właśnie cyclogest, duphaston i prolutex. Lekarka, która do tej pory mnie prowadziła boi się cokolwiek odstawiać. Dopiero zeszłam na jeden prolutex z dwóch...
Progesteron badałaś? Nie odstawiaj zbyt szybko. Może ten wymaz to po.yłka? Odczekaj tydzień czy dwa i zrób jeszcze raz. Długo borykałam się z infekcjami po laparoskopii i antybiotyki wcale mnie nie wyleczyły. Dopiero z czasem samo przeszło.

reklama
Do góry