A co lekarz powiedział? Ja po histero odrazu miałam rozmowę z lekarzem i wszystko omawialiśmyDziewczyny rozpoznanie po histeroskopii macica o ścianach malo podatnych na rozejrzenie pod wpływem płynu dystensyjnego. Co to oznacza? Że macica ma nadmierna skurczowość?
reklama
Chyba mało znana klinika, ostatnio dziewczyny polecały jakieś dwie w Katowicach ale na pewno nie ta o której piszeszDziewczyny czy polecacie Klinikę Angelius prowita w Katowicach ?
Ogólnie stwierdził że jest ok ale zapobiegawczo teraz mieliśmy wlew atosibanuA co lekarz powiedział? Ja po histero odrazu miałam rozmowę z lekarzem i wszystko omawialiśmy
annemarie
Fanka BB :)
Beta i tak zle przyrasta,wiec nie masz co sobie robic zludzen.Bym sie skontaktowala z lekarzem bo mozliwe ze bedzie trzeba lekami to wspomoc.Szkoda ze nie zeobilas estradiolu,to by ci w sumie wiecej powiedzialo niz Beta.Jestem po ivf transwer 17.08
10 dni po bylo 80
12 dni po bylo 177
14 dni po bylo 400
kilka dni pozniej krwawienie
3.09 juz tylk9 370
lekarz kazal odstawic lrki i czekac na poronienie, krwawienia nie bylo postanowilam zrobic bete a tam 630
Kochana spokojnie takie bóle to normalne w ciazy. Ja czekam na telefon od poloznej bo ma zaraz dzwonić. Mam do niej pare pytań. No to usg juz za 2 dni super . Zobaczysz swojego maluszka
Dziękuję kochana, mam nadzieję że wszystko jest ok..
Kochane moje a powiedzcie mi ile bierzecie relanium dziennie?
Wzięłam dziś rano ok. Po południu zaczął mnie brzuch cmic wzięłam nospe, nic nie pomogło. Wzięłam drugie relanium jest ok.
Pani dr powiedziała max 1 dziennie doraźnie i to nie koniecznie zawsze[emoji849]
Wzięłam dziś rano ok. Po południu zaczął mnie brzuch cmic wzięłam nospe, nic nie pomogło. Wzięłam drugie relanium jest ok.
Pani dr powiedziała max 1 dziennie doraźnie i to nie koniecznie zawsze[emoji849]
Wyszłaś na własne życzenie mimo, że odradzali, bo zaszkodzą dziecku?
I jak to że szpital myśli, że to 12tc?
A który jest w rzeczywistości?
Dzisiaj 10tc... Oni nawet mnie nie badali, nie wiem skąd sobie wymyslili że 12.
Wogole w poniedziałek mnie przenieśli na inny dział, bylam sama w pokoju bo powiedzieli że mam temperature, co nie było prawda.. Ehh, opieka straszna..
Wyszłam bo jak tam byłam to się już dobrze czułam ale niestety zaczęło się znowu.
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dwucyfrowa jest dobrze!!! Pamietaj, że to przyrost % jest ważniejszy niż konkretny poziom. Wg mnie jest dobrze jak na ten moment, teraz najważniejsze żeby beta ladnie rosła!!!Dziękuje kochana ale pamietam ze ty miałaś ponad 30
reklama
Podziel się: