reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Spokojnie tak może być bo przy takich wartościach to może się omsknąć ręka jak klika kursorem żeby ocenić CRL i już wyjdzie mu różnica w dniach !! Wiec wszystko ok!!! I oczywiście ze dzielna- jak by inaczej mogło być - ma to po MAMIE ❤️❤️❤️

O jak tam samopoczucie i wyniki ? 😁
Jutro jadę na betę... Dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny... Trochę też źle go zrobiłam, bo siusialam na niego może przez 3 sekundy (bo nie doczytałam 🤦🏻‍♀️) mam nadzieję, że to jest przyczyną.. Chociaż trochę się zdołowałam. A tak ogólnie to kawy nie pije, śpię codziennie w dzień, brak okresu i lekki ból w krzyżu.. A jak u Ciebie? Miałaś już wyniki bety? Jak się czujesz?

A jaki duży jest krwiak? Też niestety muszę leżeć i się oszczędzać. Za tydzień kolejna wizyta..
co 1,2 ale nie znam jednostek. Wiem tylko ze moj kliniczny lekarz tydzien temu od razu go zobaczyl a ten ordynator jeszcze nie widzial ale wyczytal z karty i powiedzial ze widac tylko jakis plyn a dzisiaj juz go widzial ;( Ma sie wchlonąć i mam lezec, L4 do pracy, bo nawet mowy nie ma zebym poszla - ale coz z domu z łózka bede robic, tak sie z szefem umoiwlam ;) Nie chce wypasc z obiegu.

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze. Oby tak dalej 🤗😁

Nooooo i tak się denerwowałaś ;) Babki są twarde ✊🏻✊🏻
Powiem Ci, że z tym liczeniem to jest rożna różność 😂 ja mam termin porodu od 18 do 22.08 🤷🏼‍♀️ U położnej inny, u ginekologa inny i na usg też inny. Także bym się tym nie przejmowała ;))

@Waleczna36 u Ciebie też kochana, to jeden dzień różnicy ;) ja mam dwie apki i też dwie rożne daty ;) także dziewczynki głowy do góry !! jest dobrze i będzie jeszcze lepiej 😘

reklama
Do góry