reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Cudownie tak sie ciesze

reklama
Cudownie tak sie ciesze
No ale mi wychodzi ze jest opozniony wiekowo jakos 2 -3 dni ;( a on mowi zeby niepatrzec na to ale znowu CRL tj wielkosc bardzo ładna no FHR ze 107 na prawie 150 ;) Dla mnie to kosmos - dalej nie moge tego ogarnac ze to sie dzieje - wizyta dopeiro za dwa tygodnie i nie wolno mi wczesniej przychodzic ;) To dobrze bo kazda wizyta 200 zł u niego ;) A hust z tymi pieniedzmi jak ja juz po scianach z nerwow chodzilam.

Do góry