reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
No i widzisz 💪❤️❤️❤️wszystko dobrze!!! I oby tak dalej do samego porodu!!! 💪✊✊✊❤️❤️❤️😍😍😍Taka różnica to żadna różnica, potwierdzam😀u mnie jest tydzień roznicy już (wiek wg daty transferu vs wielkość wg usg) i to też nie ma znaczenia.
Na kiedy masz termin Mamuśka? 🥰🥰🥰

reklama
Dziewczyny bardzo waleczna ta moja corcia ;) Dzisiaj nie wytrzymalam i pojechalam na USG - widzialam raczki i nozki i ogonek ;) Ale najwazniejsze ze serduszko bije na FHR 149 ;) Jak sie rozebralam do badania to sie prawie rozmyslilam i mu powiedzialam ze chyba uciekne i nie chce zeby mnie badal ;) Siłą mnie wziął ;) Tylko co innego mnie martwi - ja nie potrafie liczyc tych tygodni wedlug niego jest 7t0d - mi sie wydaje ze jest oponiony ;( zarodek ma 1 cm - on mowi ze jest dobrze ale ja znam dokladnie date transferu i wszystko - czy to sie moze jakos przesowac powiedzmy o te dwa, trzy dni? On powiedzial ze to jest prawie zadna roznica - tylko pewnie mnie pocieszal albo chcial sie pozbyc. No i na gorszym sprzecie niz na gameta bo zupelnie inna rozdzielczosc.
Bazylia w 7 tc widziałaś rączki i nóżki??

No i widzisz 💪❤❤❤wszystko dobrze!!! I oby tak dalej do samego porodu!!! 💪✊✊✊❤❤❤😍😍😍Taka różnica to żadna różnica, potwierdzam😀u mnie jest tydzień roznicy już (wiek wg daty transferu vs wielkość wg usg) i to też nie ma znaczenia.
Na kiedy masz termin Mamuśka? 🥰🥰🥰
Naprawde jest tydzien roznicy?? Czy mnie pocieszasz? Bo chyba wielkosc zarodka 1 cm w 7 tygodniu to nie jest zle co? On mi nawet karty ciazy jeszcze nie zalozyl ;) Powiedzial ze dalej jest ryzyko ale takie jak u kazdej ciazy do 11 tygodnia - wiecie ze mi powiedzial bo rozmawaialsimy o prenatalnych - no bo wtedy bylby przelom - naaet nie wierze ze o tym z nim rozmawialam a to bardziej on mowil bo ja dalej oslupiala ze serec bije (no przepraszam ale jakos caly czas albo to wypieram albo boje sie uwierzyc - iw glowie mam te przyrosty i cyfry - to in vitro i wsztsko inne mnie tak wpyatrzylo) ze on mnie wpisze w jakas karte i prenatalane za darmo a pappa czy nifty dzieki niemu cos 50% taniej - czy to mozliwe - nie sluchalam juz tego. Norma bicia serca w 7 tygodniu od 120 - 160 a ja mam prawie 150 - a kilka dni temu bylo 107 - chyba wszystkie przypadki forumowe przeanalizowalam i takiego czegos nie widzialam.

Bardzo się cieszę że serduszko bije i malutka rośnie 🥰
Nie stresuj się bo dzidzia będzie nerwowa 😋
Pozostaje Ci tylko leżeć i cierpliwie czekać do porodu 😘

Co za pół mózg 🤦‍♀️
Najważniejsze że jest waleczna i napewno wszystko będzie jak należy 😘już tyle przeszlyscie że musi być Dobrze nie ma innej opcji. Więc życzę teraz nudnej ciąży rozbicie zdrowo a tobie Kochana moze troszkę wyłączenia opcji analizowania aż tak 🙂😋wiem wiem łatwo się mówi 🥰😘😍

reklama
Bardzo się cieszę że serduszko bije i malutka rośnie 🥰
Nie stresuj się bo dzidzia będzie nerwowa 😋
Pozostaje Ci tylko leżeć i cierpliwie czekać do porodu 😘
Dzisiaj juz nie moglam wytrzymac bo wczoraj jeszcze siknelam na rozowo - i na forum zle wiesci. W nocy sie czulam jakbym goraczke miala bylo mi tak zimno ze spalam pod koldra i kocem. Wiesz ze jeszcze tyle wiadomo ze nic nie wiadomo. Ale i tak jestem dumna z tego mojego dzidiolka ;) Wspaniale uczucie jak mi powiedzial ze ciaza ZYJE - i zanim zbadal serce to trzy razy sie go zapytalam :) Na ile srece!!!!! Kazal mi wstrzymac oddech to i tak nie wytzymalam i na wsztrzymanym oddechu sie zapytalam I JAK?!!! No ale powiedzial ze od razu bez badania widzial ze mocno pika ;) N tydzien mi wystarczy, po tygodniu pewnie znowu bede sie pakowac do szpitala ;)

Do góry