reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

o ile wiem w dwa dni badań się nie robi. Jest rozmrożenie materiału, jeśli 3 dniowe to dohodowanie, pobranie biopsji i ponowne zamrożenie... tak ma być u mnie.
Ojoj a ja myslalam, ze oni jakimś starym sposobem pobiorą w 3 dobie i transferują w 5. Bo milagros jakoś tak miała ze nie zachodziła w ciąże z mrożonymi zarodkami tylko transfery Świeże . I Jakoś to robili ze PGD i transfer... w invicta chyba, ze pobierali i natychmiast badali i transferowali.

reklama
Cześć Dziewczyny! Długo mnie tutaj nie było, bo czekałam na wyniki badań, które zlecił mi Paśnik. Kolejną wizytę mam na początku września, do tego czasu zwariuję, siedzę w necie i staram się rozszyfrować moje wyniki, ale nie wszystko jest jasno opisane. Czy znalazłaby się jakaś kochana istotka, która pomogłaby mi w ich odczytaniu/zrozumieniu? Czacha mi już dymi, a ja nadal nie wiem o co chodzi. Ogarnęłam tylko PAI-1 4G homo, reszta kosmos :( Ale widzę, że dobrze nie jest :(

Załączniki

• 79B406A2-0FDC-4A28-95C0-463442BB21AB.jpeg
    79B406A2-0FDC-4A28-95C0-463442BB21AB.jpeg
    187,3 KB · Wyświetleń: 81
  • 02F5EBA4-28D4-4C63-BCD5-230425AF210E.jpeg
    02F5EBA4-28D4-4C63-BCD5-230425AF210E.jpeg
    221,3 KB · Wyświetleń: 85
  • D4AD190F-1E31-43F8-9354-F11D061CD156.jpeg
    D4AD190F-1E31-43F8-9354-F11D061CD156.jpeg
    190,4 KB · Wyświetleń: 83
Ojoj a ja myslalam, ze oni jakimś starym sposobem pobiorą w 3 dobie i transferują w 5. Bo milagros jakoś tak miała ze nie zachodziła w ciąże z mrożonymi zarodkami tylko transfery Świeże . I Jakoś to robili ze PGD i transfer... w invicta chyba, ze pobierali i natychmiast badali i transferowali.
to chyba tylko możliwe w gdansku, gdzie robią badania, może wtedy faktycznie się to mogło udać, jeszcze w tej materii wiedzy takiej nie mam... w wawie nie robią badania, tylko ślą materiał. Ech... zobaczymy jak to będzie...

U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Boże jak mi przykro😣😣😣😣 w takiej sytuacji chyba trzeba sobie przetłumaczyć ze króliczek byl chory natura jest mądra. Ja przynajmniej tak sobie tłumaczyłam.latwiej sie pogodzić.

reklama
Do góry