Waleczna36
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro miałam nadzieję, że będzie inaczejHej. Wpadłam wam tylko powiedzieć, że u mnie piękne 0...
Trzymam kciuki za Was!!!
O nieeee!!!Hcg 3.5 nie udało się.
Pięknie rośnie ❤ ❤ ❤ będziesz jeszcze powtarzać czy czekasz na usg?Mam wyniki kochane.... 13dpt
Pięknie rośnie ❤ ❤ ❤ będziesz jeszcze powtarzać czy czekasz na usg?
Bo lekarka nie miała USG w gabinecie i szybciutko mnie na chwileczkę wzięła do innego gabinetu. Ani nie wyliczyla tetna ani nie podała długości dziecka no nic. Niestety to wizyta na NFZ była.A czemu nie zrobił dopochwowo?
To chyba ja u jakiejś holenderki byłamJa do 12 tyg miałam robione przez pochwę bo widać lepiej, potem już przez brzuch. Jeszcze na połówkowych robili mi przez brzuch i przez pochwę - żeby zmierzyć dokładnie długość szyjki. Druga sprawa u nas w Holandii nie puszczają bicia serca wcześniej niż w 12tyg. Do 12tyg tylko pokazują ze bije serce.
No i reeeeeeelacjaMam wyniki kochane.... 13dpt
Wspanialeee[emoji3590]Jest pęcherzyk w macicy i było tętno!!! [emoji3059] [emoji3059] [emoji3059] [emoji3059] za tydzień wizyta serduszkowa [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]