A może to kolka? Mnie np tak boli z jednej strony czasem. A plecy bolą od leżenia w jednej pozycji.
Nie wiem właśnie co to było, troszkę się wpanike władowałam bo prawa strona.. Sobie mówiłam oby to nie wyrostek...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może to kolka? Mnie np tak boli z jednej strony czasem. A plecy bolą od leżenia w jednej pozycji.
To się ciesz, bd widać wszystko, serduszko też ja miałam przez brzuch to nic prawie widać nie byłoNa szczęście wczoraj już mi przeszło... Ale się tak wystraszyłam bo mnie napipeprzalo nieźle... W ogóle okazało się że usg co będę miała 24.08 to będzie dopochwowo... A ja myślałam że normalnie przez brzuch
Czyli jak oni to zrobią dopochwowo to nie sprawdza czy bije serduszko?? Kurde nie znam się...
Jest pęcherzyk w macicy i było tętno!!! za tydzień wizyta serduszkowa
Wydaje mi się że wyjdzie serduszko. Ja miałam USG w 7 tygodniu przez brzuch i obraz bym bardzo słaby. Lekarz mówił że nie ma jak ale by wyglądało lepiej gdyby to było dopochwowe USG.Na szczęście wczoraj już mi przeszło... Ale się tak wystraszyłam bo mnie napipeprzalo nieźle... W ogóle okazało się że usg co będę miała 24.08 to będzie dopochwowo... A ja myślałam że normalnie przez brzuch
Czyli jak oni to zrobią dopochwowo to nie sprawdza czy bije serduszko?? Kurde nie znam się...
To się ciesz, bd widać wszystko, serduszko też ja miałam przez brzuch to nic prawie widać nie było
Widzą, że bije serduszko jak robią dopochwowo . SpokojnieNa szczęście wczoraj już mi przeszło... Ale się tak wystraszyłam bo mnie napipeprzalo nieźle... W ogóle okazało się że usg co będę miała 24.08 to będzie dopochwowo... A ja myślałam że normalnie przez brzuch
Przykro mi strasznieHej. Wpadłam wam tylko powiedzieć, że u mnie piękne 0...
Trzymam kciuki za Was!!!
Sprawdza do 11-12 tygodnia tylko przezpochwowe bo inaczej noe zobaczysz nocNa szczęście wczoraj już mi przeszło... Ale się tak wystraszyłam bo mnie napipeprzalo nieźle... W ogóle okazało się że usg co będę miała 24.08 to będzie dopochwowo... A ja myślałam że normalnie przez brzuch