reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dobrze chociaz badanie bedzie mogl mi lekarz zrobic i najgirsze jest to czekanie na kolejny transfer. Tylko skąd tu tyle kasy znowu nabrać eh czemu nid moze byc to troche tańsze 🥺
Czas leci, nim się obejrzysz to już będziesz przed druga próba. Ja też wkrótce do drugiego transferu będę podchodzić. W lipcu był pierwszy, nieudany a we wrześniu będzie drugi 👍 i Tobie też tego życzę 😘✊✊
A że koszta ogromne... Wolę o tym nie myśleć bo jak drugi transfer się nie uda to będę mieć przerwę na zbieranie kasy.... Bo u nas nie ma dofinansowania...

reklama
Dziewczyny w poniedziałek beta była 65 dziś tylko 81. Jest bardzo źle? Tylko że badania robiłam w innych laboratoriach, czy to według Was ma znaczenie?
Ma znaczenie, ale może tez być faki wynik. Zrób za 48h tam gdzie robiłaś dzisiejsza i porownaj. Jeżeli to 10dpt to wynik w dolnej granicy normy. Trzeba obserwować i dać naturze czas:-)

W ta sobotę????Jak tak to to na 100% pozostałość po zastrzyku.
W 6dpt będziesz wiedzieć czy jest ciąża. Niestety przyrosty moim zdaniem będą miały małe znaczenie. Ja brałam 0.5 pregnylu i 7dpt miałam hcg 9 a 10dpt 3. Ty brałaś 0.3 pytanie ile hcg tam było UI. Zreszta nie istotne. Teraz istotna jest druga weryfikacja czy będzie spadać czy zostanie na tym samym poziomie. Ogółem 6dpt powinna być beta dwucyfrowa.

Czas leci, nim się obejrzysz to już będziesz przed druga próba. Ja też wkrótce do drugiego transferu będę podchodzić. W lipcu był pierwszy, nieudany a we wrześniu będzie drugi 👍 i Tobie też tego życzę 😘✊✊
A że koszta ogromne... Wolę o tym nie myśleć bo jak drugi transfer się nie uda to będę mieć przerwę na zbieranie kasy.... Bo u nas nie ma dofinansowania...
No ja dofinansowania nie miałam bo z ojokic lodzi nie biora pod uwagę a mieszkanka lodzi nie jestem. No u mnie to samo jsk sie nie uda to tez przerwa na skladanie kasy. Eh

reklama
Do góry