reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Próbuje ale czuje się jak by mi się świat zawalił
Ale dopisałaś, że w dwóch różnych laboratoriach byłaś a to ma znaczenie! Tym bardziej postaraj się nie stresować. I wiem, że nie jest łatwo bo też to przeżyłam. Zrób betę w piątek w tym samym laboratorium co dziś. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

reklama
Ale dopisałaś, że w dwóch różnych laboratoriach byłaś a to ma znaczenie! Tym bardziej postaraj się nie stresować. I wiem, że nie jest łatwo bo też to przeżyłam. Zrób betę w piątek w tym samym laboratorium co dziś. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
W tym co dziś nie w tym pierwszym?jesteś pewna?

No dobra jak to ja sobie pokomplikowałam... Eh nie wiem czemu Ci lekarze o pewnych rzeczach nie mówią...

Czy ktoś odpowie na moje pytanko? ja wiem burza hormonów tutaj i szczęśćia i bet :) :)

Na wymaz z pochwy wyniki za 5 dni także luz.
Ale na wymaz na chlamydię czeka się aż 2 tygodnie a ja cykl zacznę około 22 sierpnia (18 wizyta). No i co dupa nie zdąrzymy w tym cyklu??

🤔 🙄 😳

czy to można donieść? ale pewnie nie :oo::oo:

masakra !
Ja chlamydie mialam po 8albo 9dniach

To może spróbuj zrobić w innym miejscu, nie przez lekarza. Zadzwoń np do diagnostyki i pytaj ile się czeka, jak krócej to poszukaj w okolicy punktu pobierającego wmazy (nawet w Rzeszowie jest jeden, więc gdzie indziej będzie więcej). Na ich stronie patrząc na szybko nie widziałam, w alabie niby 7 dni roboczych czas oczekiwania.
Dzisiaj przyszła na świat Roksana. Zwalniam brzuszek. @mary.m wykres mnie proszę z kalendarza. Ja już po porodzie.Zobacz załącznik 1161951

Gratulacje mamo!!

Coś pięknego !

Oby każda miała tu taki widok!

Zdróweczka dla maluszka !

A co się stało?

Zgapiłam się, że nie mam 1 badania i się okazało że czeka się na nie 2 tygodnie, takze nie zdąrze, bo okres w następny weekend.

Dziewczyny w poniedziałek beta była 65 dziś tylko 81. Jest bardzo źle? Tylko że badania robiłam w innych laboratoriach, czy to według Was ma znaczenie?
Teoretycznie nie powinno mieć znaczenia ale i tak myślę że ma, choćby dlatego że później zastanawiasz się czy aby na pewno wynik nie jest za niski... 🤪. Ja się staram zawsze robić w jednym labo...

reklama
Do góry