Riddikulus
Fanka BB :)
Miłego dnia babeczki. Za owocne starania, duże ilości jajec, szczęśliwe transfery i wysokie bety. Buziaki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi, kochana. Sam transfer to już nie jest tak wielki koszt, macie przecież piękne zarodki... Trzymam kciuki..! Wierzę, że na pewno sobie poradzicieDobrze chociaz badanie bedzie mogl mi lekarz zrobic i najgirsze jest to czekanie na kolejny transfer. Tylko skąd tu tyle kasy znowu nabrać eh czemu nid moze byc to troche tańsze
Ja też się nad tym zastanawiam, dlaczego tyle kasy to ciągnieDobrze chociaz badanie bedzie mogl mi lekarz zrobic i najgirsze jest to czekanie na kolejny transfer. Tylko skąd tu tyle kasy znowu nabrać eh czemu nid moze byc to troche tańsze
Robię to samo już mamy z tego bagażnik na rowery do samochoduPrzykro mi, kochana. Sam transfer to już nie jest tak wielki koszt, macie przecież piękne zarodki... Trzymam kciuki..! Wierzę, że na pewno sobie poradzicie
Polecam oszczędzanie drobnych... kiedyś kupiłam sobie za takie oszczędności pierścionek z brylantami. W tym roku nazbierałam prawie 2 kg pięciozłotówek (nie wiem ile to jest, jeszcze nie otworzyłam skarbonki). Chyba nie byłoby lepszego celu niż wydać to na transfer... Nie czujesz tych pieniędzy... Za każdym razem, kiedy masz w portfelu 5 zł, wrzucasz do skarbonki...
Dzięki dziewczyny za kciuki ! Dam znać po USG!
Miłego dnia
Za dobre wieści tylko trzymam kciukiDzięki dziewczyny za kciuki ! Dam znać po USG!
Miłego dnia