reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrze chociaz badanie bedzie mogl mi lekarz zrobic i najgirsze jest to czekanie na kolejny transfer. Tylko skąd tu tyle kasy znowu nabrać eh czemu nid moze byc to troche tańsze 🥺
Przykro mi, kochana. Sam transfer to już nie jest tak wielki koszt, macie przecież piękne zarodki... Trzymam kciuki..! Wierzę, że na pewno sobie poradzicie 😘
Polecam oszczędzanie drobnych... kiedyś kupiłam sobie za takie oszczędności pierścionek z brylantami. W tym roku nazbierałam prawie 2 kg pięciozłotówek (nie wiem ile to jest, jeszcze nie otworzyłam skarbonki). Chyba nie byłoby lepszego celu niż wydać to na transfer... Nie czujesz tych pieniędzy... Za każdym razem, kiedy masz w portfelu 5 zł, wrzucasz do skarbonki...

Ostatnia edycja:
Przykro mi, kochana. Sam transfer to już nie jest tak wielki koszt, macie przecież piękne zarodki... Trzymam kciuki..! Wierzę, że na pewno sobie poradzicie 😘
Polecam oszczędzanie drobnych... kiedyś kupiłam sobie za takie oszczędności pierścionek z brylantami. W tym roku nazbierałam prawie 2 kg pięciozłotówek (nie wiem ile to jest, jeszcze nie otworzyłam skarbonki). Chyba nie byłoby lepszego celu niż wydać to na transfer... Nie czujesz tych pieniędzy... Za każdym razem, kiedy masz w portfelu 5 zł, wrzucasz do skarbonki...
Robię to samo 😂 już mamy z tego bagażnik na rowery do samochodu 😚

reklama
Do góry