reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Próbuje ale czuje się jak by mi się świat zawalił
Ale dopisałaś, że w dwóch różnych laboratoriach byłaś a to ma znaczenie! Tym bardziej postaraj się nie stresować. I wiem, że nie jest łatwo bo też to przeżyłam. Zrób betę w piątek w tym samym laboratorium co dziś. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

reklama
Ale dopisałaś, że w dwóch różnych laboratoriach byłaś a to ma znaczenie! Tym bardziej postaraj się nie stresować. I wiem, że nie jest łatwo bo też to przeżyłam. Zrób betę w piątek w tym samym laboratorium co dziś. [emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
W tym co dziś nie w tym pierwszym?jesteś pewna?

No dobra jak to ja sobie pokomplikowałam... Eh nie wiem czemu Ci lekarze o pewnych rzeczach nie mówią...

Czy ktoś odpowie na moje pytanko? ja wiem burza hormonów tutaj i szczęśćia i bet :) :)

Na wymaz z pochwy wyniki za 5 dni także luz.
Ale na wymaz na chlamydię czeka się aż 2 tygodnie a ja cykl zacznę około 22 sierpnia (18 wizyta). No i co dupa nie zdąrzymy w tym cyklu??

🤔 🙄 😳

czy to można donieść? ale pewnie nie :oo::oo:

masakra !
Ja chlamydie mialam po 8albo 9dniach

To może spróbuj zrobić w innym miejscu, nie przez lekarza. Zadzwoń np do diagnostyki i pytaj ile się czeka, jak krócej to poszukaj w okolicy punktu pobierającego wmazy (nawet w Rzeszowie jest jeden, więc gdzie indziej będzie więcej). Na ich stronie patrząc na szybko nie widziałam, w alabie niby 7 dni roboczych czas oczekiwania.
Dzisiaj przyszła na świat Roksana. Zwalniam brzuszek. @mary.m wykres mnie proszę z kalendarza. Ja już po porodzie.Zobacz załącznik 1161951

Gratulacje mamo!!

Coś pięknego !

Oby każda miała tu taki widok!

Zdróweczka dla maluszka !

A co się stało?

Zgapiłam się, że nie mam 1 badania i się okazało że czeka się na nie 2 tygodnie, takze nie zdąrze, bo okres w następny weekend.

Dziewczyny w poniedziałek beta była 65 dziś tylko 81. Jest bardzo źle? Tylko że badania robiłam w innych laboratoriach, czy to według Was ma znaczenie?
Teoretycznie nie powinno mieć znaczenia ale i tak myślę że ma, choćby dlatego że później zastanawiasz się czy aby na pewno wynik nie jest za niski... 🤪. Ja się staram zawsze robić w jednym labo...

reklama
Do góry