mary.m
Fanka BB :)
Dzisiaj przyszła na świat Roksana. Zwalniam brzuszek. @mary.m wykres mnie proszę z kalendarza. Ja już po porodzie.Zobacz załącznik 1161951
Gratulacje!!! ❤ ❤ ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj przyszła na świat Roksana. Zwalniam brzuszek. @mary.m wykres mnie proszę z kalendarza. Ja już po porodzie.Zobacz załącznik 1161951
Gratulacje. Rośnijcie zdrowo.Dzisiaj przyszła na świat Roksana. Zwalniam brzuszek. @mary.m wykres mnie proszę z kalendarza. Ja już po porodzie.Zobacz załącznik 1161951
W ta sobotę????Jak tak to to na 100% pozostałość po zastrzyku.To pregnyl jak zrobisz druga weryfikacje to zobaczysz czy hcg rośnie czy spada bo do 10dpt będzie calu czas pregnyl.
Nie jeść słodyczy bo będą meeeega wzdęcia. Niestety to przerabialam i myślałam że umręDieta wysokobiałkowa i dużo wody to najczęściej zalecenia po punkcji
Gratulacje!!! Cudowny mały skarb!!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ witaj kochanie na świecie.Dzisiaj przyszła na świat Roksana. Zwalniam brzuszek. @mary.m wykres mnie proszę z kalendarza. Ja już po porodzie.Zobacz załącznik 1161951
A co się stało?No to transfer odroczony na wrzesień
No trudno.
Można mnie wykreślić z kalendarza
No nie jest to książkowy przyrost ale znam ciążę a w sumie już dzieci z dużo gorszych przyrostów. Nie trać nadziei. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny w poniedziałek beta była 65 dziś tylko 81. Jest bardzo źle?
Próbuje ale czuje się jak by mi się świat zawaliłNo nie jest to książkowy przyrost ale znam ciążę a w sumie już dzieci z dużo gorszych przyrostów. Nie trać nadziei. Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]