reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bazylia wypij ja
Ja tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen 😢 😢 😢 Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(
Bazylia wypij jakas meliske bo się wykonczysz i kropka do tego usg

reklama
Ja tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen 😢 😢 😢 Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(
Kochana spokojnie bedzie wszystko dobrze tylko musisz myslec pozytwnie. Twój kropek to czuje wiec musisz sie zrelaksować. Spokojnie juz kolejna wizyta tuz tuż..

Nie chcialam znowu tego stresu przechodzic. Stwierdzilam co ma byc to bedzie na usg😉a ty kiedy kochana usg?
Dokładnie, jak sobie przypomnę co przeżyłaś to a mnie wku,rza to co się stali, rozumiem błąd blender ale człowiekiem trzeba być zawsze!!!! Mam nadzieje ze teraz już tylko dobrze będzie I reszta ciazy przebiegnie bez większego stresu No jakiś tam zawsze będzie jak to piszą dziewczyny!!! Daj koniecznie znać po😍

reklama
Do góry