reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej wybaczcie ze nie komentuje waszych postow ale brak mi czasu wieczorem dopiero czytam. U mnie kolejny dzien myśli sie bija z myślami w sumie objawów chyba zadnych nie mam czasem mnie brzuch zaboli oczywiście jak na okres. Dziś bol glowy moze pogoda jest totalnie upalnie u mnie. Moj dzien sądu to poniedziałek az sie boje 😱🥺🥺 bedzie to 11 dzien po transferze i ci najgorsze poniedziałek ma byc dniem na miesiączkę 😵😵chociaz nie powiem ze jak mi sie zbliża to czuje sie inaczej moze to mylące eh. U was jakieś objawy były ze jednak ten okres nie przyjdzie??

Ja tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen 😢 😢 😢 Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(
Porycz sobie, przynajmniej uwolnisz emocje... Możesz też w coś kopnąć, tylko ostrożnie, bo pewnie przy takim upale masz jakieś sandałki na stópkach 😜

Hej Dziewczyny, mam pytanie odnośnie progesteronu. Robilam dzis badania i wyszedł mi 173 a wg norm w 1 trymestrze jest max 141. Telewizyte mam dopiero jutro i chcialam Was zapytac czy wysoki progesteron jest ok czy może zaszkodzić? Ps. Beta mi tez sporo urosla, 15dpt i mam 5830 🤗

reklama
Do góry