Czarna1985
Fanka BB :)
To na pewno ZobaczyszO i już serduszko? Hmmmm to może i ja też już zobaczę we wtorek. (32 dpt)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno ZobaczyszO i już serduszko? Hmmmm to może i ja też już zobaczę we wtorek. (32 dpt)
Porycz sobie, przynajmniej uwolnisz emocje... Możesz też w coś kopnąć, tylko ostrożnie, bo pewnie przy takim upale masz jakieś sandałki na stópkachJa tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(
Zastanawiam sie jakim cudem,jesli Beta hcg wg roznych zrodel jest wydzielana 24-48h po implantacji.Czyli jak proces jest zakonczony .Bo wg ostatnich doniesień bhcg może wspomóc implantacje
Na pewnoO i już serduszko? Hmmmm to może i ja też już zobaczę we wtorek. (32 dpt)
6 komórek dojrzałych ...czuje się super- normalnie ,ale leżę do gory brzuchem teraz byleby do poniedziałku i zobaczymy jak poszlo zaplodnienieA ty jak tam?
6 komórek dojrzałych ...czuje się super- normalnie ,ale leżę do gory brzuchem teraz byleby do poniedziałku i zobaczymy jak poszlo zaplodnienie