reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dokładnie, jak sobie przypomnę co przeżyłaś to a mnie wku,rza to co się stali, rozumiem błąd blender ale człowiekiem trzeba być zawsze!!!! Mam nadzieje ze teraz już tylko dobrze będzie I reszta ciazy przebiegnie bez większego stresu No jakiś tam zawsze będzie jak to piszą dziewczyny!!! Daj koniecznie znać po😍
Kochana ja po tych przejściach to naprawdę nie moge jeszcze uwierzyc w to co sie dzieje. Dzis ogolnie kiepsko się czuje bo od rana boli mnie brzuch i juz sobie cos wkrecam ze jest nie tak. Ale cieszę sie ze poniedziałek juz blisko wiec może po usg się troszke uspokoje. Ja jeszcze nigdy nie dotrwalam do usg wiec strach i ekscytacja jest😉

reklama
Ja tez zrobilam bete ostatnia w 13 dpt bo nie chcialam sie juz wiecej denerwowac... Sram juz za przeproszeniem na ta bete - nienawidze tych oznaczen 😢 😢 😢 Ide do ubikacji sie poryczec tylko tam moge byc przez chwile sama ;(
Ja bym poszła na USG wcześniej. Mnie bardzo uspokoiła wizyta w 21 dpt, pęcherzyk był jak na ten dzień dobry z pęcherzykiem zoltkowym. Może gdzieś u siebie wpadnij na to USG. Nawet dziś. Wtedy przekonasz się czy wszystko idzie w dobrym kierunku.

Do góry