reklama
Ja u Paśnika jak robiłam badania to placilam w recepcji a panie w labo wszystko wiedziały. Docent wystawił potrzebne badaniaHej! Czy któraś z Was badała komórki NK w APC w Łodzi, tam gdzie Paśnik przyjmuje? Jak to badanie się dokładnie nazywa? Chodzi o odsetek limfocytów nk cd16+ cd56+? Czy o cytogoksycznosc?
Tylko, że ja do doktora się nie wybieram na własna rękę chce zrobić i jak dziś Pani zaczęła mnie pytac o jakie pytanie mi chodzi to do końca nie wiedziałamJa u Paśnika jak robiłam badania to placilam w recepcji a panie w labo wszystko wiedziały. Docent wystawił potrzebne badania
Czarna1985
Fanka BB :)
Margoolcia
Mogła już błędnie oznaczona próbka.A wgl to dziwna akcja bo mam q rodzinie meza dziewczynę pracującą w labo i ona mówiła kiedys ze ogół ie po 2 osoby pracują przy każdym badaniu wlasnie zeby pomyłek nie było..
Tylko, że ja do doktora się nie wybieram na własna rękę chce zrobić i jak dziś Pani zaczęła mnie pytac o jakie pytanie mi chodzi to do końca nie wiedziałam
Na wynikach mam po prostu Nk,
Margoolcia
Ale dziś dzień tyle emocji. Jeju. stwierdzam jednoznacznie że nie da się zawodowo pracować i nadrabiać wpisy. No nie da się ja to się picolo za spokojniejszy wieczór. Bo emocjiiiiii uuuuuuu sporo.
Iskierka_NADZIEII
Dzis zorganizowałam dzieciom zabawę siostrzeniec i chrześnica zabralam ich na kulki do kosmolandii i powiemnszczerze ze sie dawno tak nie uśmiałam a tyle radości i szaleństwa było teraz sie bawia i troche z nini buduję no no naleśniki usmażyłam myślę teraz o kąpieli i zeby sie polozyc i cos obejrzeć. BUgotuj coś
Brzuch troszke gdzies pobolewa ale chwilami tylko.
@mary.m kochanie wpiszesz mnie w kalendarzu na pierwsze Usg 10 sierpień. Mam nadzieję ze po tych stresach z kropeczkiem bedzie wszystko ok
Kochana ale Ci fajnie już tak szybko usg....
Czemu ja mam dopiero 24 sierpnia.. Czy wtedy może już być serduszko???
reklama
Podziel się: