Wow! Zrobil maz im awanturę mam nadzieje!Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
I tego ci zycze :* kochana mamusiuKolejna wizyta za 2 tyg. Stres jest wciaz bo to 6.2 a u mnie zawsze w 7 tyg serduszka przestawaly bić... Ale wierzę że twraz bedzie pieknie
Trzeba wierzyć, że się uda !!Kolejna wizyta za 2 tyg. Stres jest wciaz bo to 6.2 a u mnie zawsze w 7 tyg serduszka przestawaly bić... Ale wierzę że twraz bedzie pieknie
Magdusia88
No więc jednak jade jutro na wizytę przed transferem. Długo biłam się z myślami czy doprowadzić do tego transferu czy poczekać jeszcze miesiąc. I zdecydowałam że podchodzę w tym miesiącu . Ciocia nie chciała by abym zmieniała swoje plany i marzenia. Bardzo mi kibicowała i wiem że by chciała abym podeszła do niego jak najszybciej. Jej strata Boli wciąż tak samo, lecz wiem że z czasem będzie lepiej. I to nie prawda że czas leczy rany, to czas pozwala nam się do tego bólu przyzwyczaić[emoji17][emoji17] oczywiście jeśli tylko będzie zgoda lekarza. Jutro wszystko się okaże [emoji15]
Bardzo dobra decyzja.
3mam kciuki za was, ciocia patrzy na was z góry i na pewno popiera wasza decyzję [emoji120]
To bardzo dobra decyzja. Ciocia na pewno pomoże z góry trzymaj sieNo więc jednak jade jutro na wizytę przed transferem. Długo biłam się z myślami czy doprowadzić do tego transferu czy poczekać jeszcze miesiąc. I zdecydowałam że podchodzę w tym miesiącu . Ciocia nie chciała by abym zmieniała swoje plany i marzenia. Bardzo mi kibicowała i wiem że by chciała abym podeszła do niego jak najszybciej. Jej strata Boli wciąż tak samo, lecz wiem że z czasem będzie lepiej. I to nie prawda że czas leczy rany, to czas pozwala nam się do tego bólu przyzwyczaić oczywiście jeśli tylko będzie zgoda lekarza. Jutro wszystko się okaże
Jak na drugą wariacie to moja poerwszaaąaJa pierdziele!!!!!!!!!ale jaja super będzie pełna rodzinka a tak miałabyś obawy że na drugą ciąże za późno. Gratuluje.
Czarna1985
W sobotę wraca to powiedział ze pojedzie tamWow! Zrobil maz im awanturę mam nadzieje!
A wgl to dziwna akcja bo mam q rodzinie meza dziewczynę pracującą w labo i ona mówiła kiedys ze ogół ie po 2 osoby pracują przy każdym badaniu wlasnie zeby pomyłek nie było..Onzesz w mordę jak mogli cię nastraszyc tak no ale jak ktoś już pisał tylko ludzie pracują w labgromne gratulacje i cieszę się że ta pomyłka była z takim fajnym zakończeniem hip hip
cikulinka
A bazylka podobno baczki w ciazy na porzadku dziennymjak mi sie smiac z ciebie czasami chce - ale tak pozytywnie - musisz byc naprawde bardzo pozytywna osobka Zacieszku ty Ja dzisiaj wychodzilam z pracy i szczesliwa ze koniec ze jeszcze mnie nie zalalo, ze moge do domku i nagle poczulam takie napiecie w brzuchu - i juz oczywiscie panika (no bo jednak czuje tam caly czas wszystko napiete), wrocilam sie do ubikacji prawie oblana potem(co to bedzie jak sie pusci - jak dojade do domu bo przeciez wiem jak to wyglada przy poronieniu) a tu TAKI BACZEK tylko wyskoczyl !!! Masakra - stwierdzilam ze nie moge juz tak zyc bo w spychoatryku wyladuje
reklama
bazylia128
No ale to chyba juz w takiej brzuszatej ciazy z bejbiczkami w srodku U mnie te baczku takie puste mam wrazenie ze po lekachA bazylka podobno baczki w ciazy na porzadku dziennym
Podziel się: