@klaudiaanita a Ty o której wynik kochana???
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Nie martw sie kochana bedzie dobrzeDziewczyny ja już domu, ale ten Londyn masakra Nawigacja mnie zmyliła i na ogromnym rondzie bym się walnęła na inną drogę i w ostatniej chwili zmieniłam pas ale nie miałam prawa tam zmienić pasa, dobrze że nie było ruchu bo byłaby masakra.. Mam tylko nadzieję że tam nie było żadnej kamery Później policja jechała za mną i na chwilę włączyli syreny, ale się przestraszyłam.. Nie wiem po co im były te syreny, chyba chcieli mnie przestraszyć Ale później mnie zostawili w spokoju i sobie pojechali
Wyniki mają być przed 17:00, ale się boję...
Nie martw sie kochana bedzie dobrze
Dziękuję
Ty też się nie martw o swój wynik wszystko się wyjaśnij niedługo
klaudiaanita
U mnie w diagnostyce zawsze ok 14@klaudiaanita a Ty o której wynik kochana???
Czekam..
U mnie w diagnostyce zawsze ok 14
Czekam..
Ok kochana, czekamy z Tobą
Riddikulus
Lekarz mówił że pobrali 14 kumulusow.Nie powiedział Ci lekarz po ile kumulusow pobrali? Ja dodatkowo wyprosilam opiekunke to po punkcji kilka godzin później zadzwonila jeszcze powiedzieć ile dojrzałych a wczoraj napisała ile zapłodnionych / zarodków się rozwija.. Pogadaj z nimi, poproś to też się dowiedzą i dadzą Ci znać.. U mnie będzie kluczowa 3doba.. Hodujecie do blastocyst?
Cudowny zarodek. Ciaza będzie jak ta lala.Zielone światełko, w czwartek transfer
Zarodek 5AA pełna blaska.
Dziś dostałam szczegółowy raport.
Ja już do domu wracam.
nieagatka
Podbijam...Anett ,gdzie sie podziewasz?
reklama
DzejKej 1985
Aktywna w BB
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale sporo na głowie wczoraj byłam po ostatnim nieudanym in vitro u lekarza. Zmieniamy protokół ... od 1 dnia nastepnego cyklu czyli za jakieś dwa tygodnie tabletki i później stymulacja. Jak myślicie, a może macie doświadczenie czy przy długim będziemy w stanie pobrać więcej komórek a co za tym idzie więcej ładnej klasy zarodków utrzymać. Przy krótkim moim pierwszym protokole było 5 pobrany, 4 dojrzałe ale tylko 3 się zaplodnily z czego jedna tylko była ładna :/ coś wiecie w tym temacie ... pozdrawiam z deszczowej Warszawy :/ pogoda mocno barowa :-)
Podziel się: