reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale sporo na głowie :( wczoraj byłam po ostatnim nieudanym in vitro u lekarza. Zmieniamy protokół ... od 1 dnia nastepnego cyklu czyli za jakieś dwa tygodnie tabletki i później stymulacja. Jak myślicie, a może macie doświadczenie czy przy długim będziemy w stanie pobrać więcej komórek a co za tym idzie więcej ładnej klasy zarodków utrzymać. Przy krótkim moim pierwszym protokole było 5 pobrany, 4 dojrzałe ale tylko 3 się zaplodnily z czego jedna tylko była ładna :/ coś wiecie w tym temacie ... pozdrawiam z deszczowej Warszawy :/ pogoda mocno barowa :-)
Cześć. Nigdy nie szłam długim, więc nie pomogę. Ale skoro krótki nie dał zakładanych efektów, to dobrze, że lekarz coś zmienia a nie taśmowo leci tak samo licząc na cud😉
Trzymam kciuki, by teraz były piękne jajcochy✊✊✊
Pozdrawiam z upalnego zachodniego pomorza😁😁😁😁☀️☀️☀️☀️☀️

Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale sporo na głowie :( wczoraj byłam po ostatnim nieudanym in vitro u lekarza. Zmieniamy protokół ... od 1 dnia nastepnego cyklu czyli za jakieś dwa tygodnie tabletki i później stymulacja. Jak myślicie, a może macie doświadczenie czy przy długim będziemy w stanie pobrać więcej komórek a co za tym idzie więcej ładnej klasy zarodków utrzymać. Przy krótkim moim pierwszym protokole było 5 pobrany, 4 dojrzałe ale tylko 3 się zaplodnily z czego jedna tylko była ładna :/ coś wiecie w tym temacie ... pozdrawiam z deszczowej Warszawy :/ pogoda mocno barowa :-)
Sens jest raczej taki zeby te komorki dluzej stymulowac,moze bedzie ich mniej za to beda( maja byc) lepszej jakosci.

U mnie długi lepiej się sprawdził. Pierwszy krótki tylko 3 komórki pobrane, z tego 2 zarodki. Drugi - 9 komórek, z tego 6 prawidłowych, 5 blastek wszystkie klasa aa. Będzie dobrze :)

Załączniki

• received_632939277447822.jpeg
    received_632939277447822.jpeg
    108,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry