annemarie
Fanka BB :)
Jpewiedzialam,Czechy maja mocide szampona otwieracDziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jpewiedzialam,Czechy maja mocide szampona otwieracDziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!
Dzięki Kochana!!! Cała drze !!! Tyle lat czekania !!!! Od 2014 r!!!! 6- lat - ja po prostu w to nie wierze !!!Jpewiedzialam,Czechy maja mocide szampona otwierac
Bardzo dobry wynik!Dziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!
Dziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!
Rozumiem Cie ,ja sie tez naczekalam...znam to uczucie.Boziu jak sie ciesze.Dzięki Kochana!!! Cała drze !!! Tyle lat czekania !!!! Od 2014 r!!!! 6- lat - ja po prostu w to nie wierze !!!
Lepiej nie pij tego szamponaJpewiedzialam,Czechy maja mocide szampona otwierac
Cudowności Gratuluje!!Dzięki Kochana!!! Cała drze !!! Tyle lat czekania !!!! Od 2014 r!!!! 6- lat - ja po prostu w to nie wierze !!!
Dobre bąbelkowanie jestLepiej nie pij tego szampona
Laska, ale czad!!! Udalo się!!!Dziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!
Super! Trzymam kciuki!Dziewczyny moja beta w 8dpt to 77,58 !!!