reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My też się przenieśliśmy od super pana profesora że Szczecina. Niby persona i w ogóle, a do usranej śmierci chciał robić inseminacje, zabiegi itp.A zaznaczam że mam 37 lat więc nie warto tracić czas.Kiedy zaproponowałem że jesteśmy gotowi na in vitro powiedział że dopiero po 3 nieudanej inseminacji...po 1 wylądowałam w szpitalu z takimi bólem w podbrzuszu że leżałam 3 dni. W szpitalu ordynator wyśmiał plan leczenia (oczywiście nie powiedziałam kto był autorem pomyslu). Oprócz tego w klinice profesora dowiedziałam się że mam pocharataną macice jak po cesarskim cięciu i że niestety jestem trochę stara. Odbierając historię leczenia okazało się że do inseminacji nie zlecili podstawowych badań i że polubili wyniki innych...było w trakcie remontu/rozbudowy kliniki.Tkliniki.Tało zresztą ten znany pan profesor iu którego w szpitalu pomyliło probówki i kobieta urodziła nie swoje chore dziecko...
Hmm .. przykro mi,ze masz takie diswiadczenia ... ja mam zupełnie inne zdanie [emoji848] ...jedyny minus to faktycznie Pani G. z rejestracji, ale ja ją tam krótko trzymam [emoji41] lekarz wyznacza wizytę i mam mieć w takim terminie jak trzeba i już [emoji6] nie ma dla mnie opcji " nie ma miejsc " [emoji23]

Nie wiem ☹ Wiem tylko tyle że 02.08 sikanca mam zrobić i powiedzieć co wyszło.. I wtedy pewnie mi powiedzą żebym przyszła na betę...
Mirka,ja testy wychodza pozytywne( chyba nie pomylilam) to Bete mozesz spokojnie zrobic.Po co sie katowac...nie masz co smutac,4 pozytywne testy i jeden na pewno felerny ,mowia same za siebie.🙂

reklama
Do góry