@Czarna1985 trzymam ogromne kciuki za jutro
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Karolina gdzie robilas KD w Czechach?
Ostatnia edycja:
mary.m
@mary.m ty tez raz zrobilas bete w innym labie i jak niestety sie to pozniej okazalo nie mialo to znaczenia? Mialas chyba bardzo podobne przyrosty do moich? Zarodek 5AA?
Kochana ja zrobiłam 7 i 9 dzień w jednym labie i przyrost był ok, a dopiero 12 dpt w innym labie, ale przyrost był około 40 % tylko, powtórzyłam 14 dpt w swoim labie i znów za mały przyrost, to już wiedziałam, że coś jest nie tak. Generalnie powiedzieli mi, że w innym labie mają inne odczynniki i wyniki mogą nie być miarodajne. U Ciebie wygląda to dobrze, bo mimo, że inne laboratorium to jednak przyrost jest w normie cały czas. Wiem, że się boisz, bo tego nie da się uniknąć jutro pewnie będziesz wiedzieć coś więcej, mam nadzieję, że przyrost będzie nawet ponad normę, żebyś mogła się choć troszkę uspokoić
Margit2018
Bazylia o której jutro będziesz miała wyniki bo sama zaczynam się denerwować. Myślę że przyrost jest ok.
Piękna kreska. Żaden cien ktory to dzien po transferze? Zarodek jeden czy dwa i ilu dniowy?Dziękuję kochana
Edit juz doczytalam
Ostatnia edycja:
D
Dr sodowska i dr kuka obie świetne zaangażowane zawsze w kontakcie w razie potrzebyJejku to gratuluję! Super ) A możesz napisać u kogo się leczyłas? Bo ja U Pani dr Cygal czytam forum by troszkę się odnaleźć w temacie in vitro I widzę że dziewczyna się udaje, I to mi daje nadzieję
bazylia128
ok 14...Bazylia o której jutro będziesz miała wyniki bo sama zaczynam się denerwować. Myślę że przyrost jest ok.
Rozenek 3 lata i poronilam bliźniaki w 12 tyg wiec wiecie...a Krupa kilka lat temu jajeczka zaprosiła...Tak na prawdę nie wiadomo ile czasu się starała. Celebryci przedstawiają wszystko jak chcą co nie koniecznie jest prawda. Rozenek też kilka lat się chyba starała. Tobie też się uda zobaczysz.
ok 14...
Trzymam mocno kciuki
reklama
Piękna kreska. Żaden cien ktory to dzien po transferze? Zarodek jeden czy dwa i ilu dniowy?
Mam tylko nadzieję że to nie od zastrzyku który robiłam przed punkcja 10 dni temu.. Bo możliwe że to fałszywy wynik przez to że może to jeszcze być w moim ciele oby nie... 6dpt, jeden zarodek 5-cio dniowy
Podziel się: