Też się leczyłam w invimed Katowice. Udało się za pierwszym razem i to bliźniakiW ivimedzie
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Hej dziewczyn, dobrze pamiętałaś ale wizyta przesunięta na poniedziałek bo mojego lekarza nie ma dziś a do innego nie chciałam iść ....@olinka321 powodzenia na punkcji, mam nadzieję, że będzie cały kosz jajeczek
@Waleczna36 nie wiem czy dobrze pamiętam i dziś masz wizytę? powodzenia żebyś mogła już zacząć szykować się do transferu
Na 11 mam w poniedziałek, dziekuje za pamięć
Dziewczyny jak wy aplikujecie progresteron dowcipnie?Bo ja aplikuje a po kilku godzinach na wkladce widze w sumie chyba wszystkoqzwa boje sie ze nie dodc gleboko aplikuje
Ja też dowcipnie, a to że wypada to normalne, ja się pytałam ostatnio jak miałam transfer czy to normalne bo mi to wypada a lekarka powiedziała że to się rozpuszcza i to co trzeba wchłania a reszta wypada...
Aduś16
U Ciebie to tak szybko poszło że ma prawo boleć głową dziwne by było gdyby Cię nic nie bolało Ja czuję brzuch jak na okres.. Dziś będzie 6ty zastrzyk.. No i czekam na ten wynik testu Covid grrrrr....A to dziękuje dziewczyny, ja będę chciała żeby mi zbadali w dniu punkcji mimo, ze w Novum tego nie praktykują...
@Aduś16 a jak Ty się dzisiaj czujesz? Ja jestem tak osłabiona, ze nie mam siły nic robić. Leżę tylko i drzemam, ale może to tylko wymówka żeby nic nie robić głowa mnie trochę mniej boli ale dalej boli. Dziś wieczorem mam double trigger...
pauli890
Mi w Novum przed transferem nie badali nic.. Ani estradiolu ani progesteronu, tylko posiewy...Ja progresteronu nie mialam badanego przed transferem a estradiol mialam robiony tydzien przed ale teraz nie pamietam
Oby to była ta!!!! Trzymam kciuki nadal!!!Dziękuję za wszystkie kciuki, ale standardowo żenada. 1 komórka prawidłowa, 3 nieprawidłowe. W pn będą dzwonić czy się zapłodniła.
No właśnie oni nie badają tego. A ja się martwię, ze mam za duży progesteron jeśli oczywiście dojdzie do transferu No ale już nic nie zrobię, zobaczymy jak pójdzie punkcjaMi w Novum przed transferem nie badali nic.. Ani estradiolu ani progesteronu, tylko posiewy...
W Novum tylko ankiety robią i nie badają na COVID. A brzuch mnie tez cały czas pobolewa. Myśle, ze tam się piękne jajeczka u Ciebie szykująU Ciebie to tak szybko poszło że ma prawo boleć głową dziwne by było gdyby Cię nic nie bolało Ja czuję brzuch jak na okres.. Dziś będzie 6ty zastrzyk.. No i czekam na ten wynik testu Covid grrrrr....
reklama
pauli890
Dokładnie ankiety i ankiety, nawet jak byłam co 3 dni to to samo. A żadnego z tych badań nie miałam i teraz się martwię czy to wszystko jest w normie? To moje pierwsze podejście i nie znam się jeszcze co i jak, wierzę na słowo że słusznie mną kierują ale czy na pewno moja fasolka zamieszkała u mnie czy będzie dobrze, tego nie wiem. Niby czuje się jakoś tak inaczej ale to pewnie stres a ja się głupia doszukuje nie wiadomo jakich objawów zagnieżdżenia...W Novum tylko ankiety robią i nie badają na COVID. A brzuch mnie tez cały czas pobolewa. Myśle, ze tam się piękne jajeczka u Ciebie szykują
Podziel się: