reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@olinka321 powodzenia na punkcji, mam nadzieję, że będzie cały kosz jajeczek ✊ ✊ ✊ ✊
@Waleczna36 nie wiem czy dobrze pamiętam i dziś masz wizytę? powodzenia ✊✊✊ żebyś mogła już zacząć szykować się do transferu ✊✊✊
Hej dziewczyn, dobrze pamiętałaś ale wizyta przesunięta na poniedziałek bo mojego lekarza nie ma dziś a do innego nie chciałam iść ....
Na 11 mam w poniedziałek, dziekuje za pamięć 😍

Dziewczyny jak wy aplikujecie progresteron dowcipnie?Bo ja aplikuje a po kilku godzinach na wkladce widze w sumie chyba wszystko😞qzwa boje sie ze nie dodc gleboko aplikuje😓

Ja też dowcipnie, a to że wypada to normalne, ja się pytałam ostatnio jak miałam transfer czy to normalne bo mi to wypada a lekarka powiedziała że to się rozpuszcza i to co trzeba wchłania a reszta wypada...

A to dziękuje dziewczyny, ja będę chciała żeby mi zbadali w dniu punkcji mimo, ze w Novum tego nie praktykują...
@Aduś16 a jak Ty się dzisiaj czujesz? Ja jestem tak osłabiona, ze nie mam siły nic robić. Leżę tylko i drzemam, ale może to tylko wymówka żeby nic nie robić 😜 głowa mnie trochę mniej boli ale dalej boli. Dziś wieczorem mam double trigger...
U Ciebie to tak szybko poszło że ma prawo boleć głową ;) dziwne by było gdyby Cię nic nie bolało 🤭 Ja czuję brzuch jak na okres.. Dziś będzie 6ty zastrzyk.. No i czekam na ten wynik testu Covid grrrrr....

U Ciebie to tak szybko poszło że ma prawo boleć głową ;) dziwne by było gdyby Cię nic nie bolało 🤭 Ja czuję brzuch jak na okres.. Dziś będzie 6ty zastrzyk.. No i czekam na ten wynik testu Covid grrrrr....
W Novum tylko ankiety robią i nie badają na COVID. A brzuch mnie tez cały czas pobolewa. Myśle, ze tam się piękne jajeczka u Ciebie szykują :)

reklama
W Novum tylko ankiety robią i nie badają na COVID. A brzuch mnie tez cały czas pobolewa. Myśle, ze tam się piękne jajeczka u Ciebie szykują :)
Dokładnie ankiety i ankiety, nawet jak byłam co 3 dni to to samo. A żadnego z tych badań nie miałam i teraz się martwię czy to wszystko jest w normie? To moje pierwsze podejście i nie znam się jeszcze co i jak, wierzę na słowo że słusznie mną kierują ale czy na pewno moja fasolka zamieszkała u mnie czy będzie dobrze, tego nie wiem. Niby czuje się jakoś tak inaczej ale to pewnie stres a ja się głupia doszukuje nie wiadomo jakich objawów zagnieżdżenia...

Do góry