@Gonia0605 ja dziś dzwoniłam do Łodzi do apc, by zapisać się do Paśnika po raz pierwszy i bez problemu się dodzwoniłam i mam pierwsza wizytę na 2 września, także teraz zapisują
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Tak jak coś zaskakuje to chyba gorzej to przeżyć.. Ja na 6 transferow tylko raz beta 0...Naprawdę??? Za każdym razem prawie? I wszystko biochemia? Wiem o ostatnim razie, przeżywałam razem z Tobą... To naprawdę straszne... Chyba jeszcze bardziej boli, kiedy masz tą betę a potem nic...
Gonia0605
Dzięki... W takim razie też zadzwonię, bo w Warszawie nawet nie odbierają telefonu...@Gonia0605 ja dziś dzwoniłam do Łodzi do apc, by zapisać się do Paśnika po raz pierwszy i bez problemu się dodzwoniłam i mam pierwsza wizytę na 2 września, także teraz zapisują
A podrzucisz mi nr na priv? Bo tam widziałam dwie lokalizacje...
Hej. Zaś mały krok do przodu. Kariotypy prawidłowe. Byliśmy dziś w klinice badania na wirusy zrobione. Teraz zostało czekać na wizytę (5sierpień) jeszcze dwa tygodnie. Jeśli badania będą ok to mam mieć wymazy pobrane i od następnego okresu ruszymy. Czyli gdzieś planuje w połowie sierpnia. Z jednej strony radość z drugiej strach najpierw przed nieznanym a później przed efektami. Choć już wiem że dobrze nie będzie bo wydaje mi się że mogę mieć problem z komórkami
Ananasowa93
Dziewczyny naprawdę koniec świata dzisiaj mój mąż piecze jagodzianki
[emoji15][emoji15][emoji15]@Gonia0605 ja dziś dzwoniłam do Łodzi do apc, by zapisać się do Paśnika po raz pierwszy i bez problemu się dodzwoniłam i mam pierwsza wizytę na 2 września, także teraz zapisują
Ja dzwonilam dwa tygodnie temu i mnie na jakąś listę rezerwowa wpisali
Nosz k...!!!
bazylia128
Chyba mnie pomylilas ja poprzedni transfer mialam dokladnie rok temu i sie okazalo puste jajo - a chyba ze czytalas jak wspominalam o tym to tak wtedy juz byl widoczny pecherzyk w jamie macicy...Naprawdę??? Za każdym razem prawie? I wszystko biochemia? Wiem o ostatnim razie, przeżywałam razem z Tobą... To naprawdę straszne... Chyba jeszcze bardziej boli, kiedy masz tą betę a potem nic...
bazylia128
no juz pisalam ze jutro - a co? Wytrzymalam i nawet nie nasikalam dzisiajŁajza, jutro idziesz na betę czy kiedy?
bazylia128
@Margit2018 dlaczego mnie obserwujesz nie znam tej opcji ...
reklama
bazylia128
@Ananasowa93 a Tobie co ?
Podziel się: