reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
przykro mi. Kwoty zawrotne. Ja jeszcze do 70 tysięcy chyba nie dobiłam . Dziś idę do profesorka i zobaczymy czy będę się jeszcze stymulować... refundacji już brak więc sporo kasy będzie kosztować mnie to całe przedsięwzięcieJeśli w końcu się uda, to żadne pieniądze nie są za duże i nie żal żadnej wydanej złotówki... Ja też się cieszę, że mogliśmy to wszystko sfinansować, pomimo braku refundacji... Ale jesteśmy z niczym... I pewnie już tak zostanie... Ja skrupulatnie zapisuje wydatki i po ostatniej procedurze suma 70.314... I wszystko po nic
Czarna1985
Hej kochanie czuje sie dobrze. Nic mnie nie boli niewiem czy to dobry znak. Ale straram sie nie myslec o tym bo jestem juz o rodziców i ciesze sie. Moj Shogunek juz dzis dobrze. Pol nocy nie mogl sie zdecydować gdzie ma spać u nas pelna chata bo dzieci mojego brata przyjechaly wiec mamy wesoło
Margoolcia
Dziewczyny czy przychodziły Wam do głowy myśli o adopcji? Ja rozważałam to jeszcze nie dawno tym bardziej że nasi znajomi dostali 5 miesięcznego chłopca.
Mój mąż o tym wspominał ostatnio.Dziewczyny czy przychodziły Wam do głowy myśli o adopcji? Ja rozważałam to jeszcze nie dawno tym bardziej że nasi znajomi dostali 5 miesięcznego chłopca.
Margoolcia
I co o tym sądzisz?Mój mąż o tym wspominał ostatnio.
bazylia128
jutroA kiedy robisz betę?
reklama
bazylia128
Nie mozesz zrobic histero jesli wyszedl ci sikaniec i tego nie sprawdzisz...Wiem wiem tylko ze ja zawsze test robię ze dwa dni przed terminem. I mówię ok za dwa dni powtórzę jak będzie kreska a okres nie przyjdzie to idę na betę ale niestety okres jest zawsze o czasie a czasem nawet w ten sam dzień co robię test ja nie jestem taka odważna jak Klaudiaanita i na pewno nie pójdę na betę tydzień przed miesiączka bo te 7 dni to by były łzy pomieszane z nadzieja i tak wlokło. Ja już i tak jestem rozwalona emocjonalnie i nie chce sobie fundować takich emocji.
w piątek histeroskopia !! boje się i cieszę zarazem ❤
zapewne nic nie wyjdzie jak zwykle ale krok do przodu. Podrapia endometrium to może coś wreszcie zaskoczy ❤
Podziel się: