reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiłam dziś sikanca na luziku. Nie mogłam odmówić sobie tej przyjemności. Tyle lat czekania.

Załączniki

• 20200722_063852.jpg
    20200722_063852.jpg
    760,2 KB · Wyświetleń: 103
Jeśli w końcu się uda, to żadne pieniądze nie są za duże i nie żal żadnej wydanej złotówki... Ja też się cieszę, że mogliśmy to wszystko sfinansować, pomimo braku refundacji... Ale jesteśmy z niczym... I pewnie już tak zostanie... Ja skrupulatnie zapisuje wydatki i po ostatniej procedurze suma 70.314... I wszystko po nic 😢
😪 przykro mi. Kwoty zawrotne. Ja jeszcze do 70 tysięcy chyba nie dobiłam😱 . Dziś idę do profesorka i zobaczymy czy będę się jeszcze stymulować... refundacji już brak więc sporo kasy będzie kosztować mnie to całe przedsięwzięcie 🤦‍♀️

Hej kochanie czuje sie dobrze. Nic mnie nie boli niewiem czy to dobry znak. Ale straram sie nie myslec o tym bo jestem juz o rodziców i ciesze sie. Moj Shogunek juz dzis dobrze. Pol nocy nie mogl sie zdecydować gdzie ma spać 😂u nas pelna chata bo dzieci mojego brata przyjechaly wiec mamy wesoło🥰

reklama
Wiem wiem 😉 tylko ze ja zawsze test robię ze dwa dni przed terminem. I mówię ok za dwa dni powtórzę jak będzie kreska a okres nie przyjdzie to idę na betę ale niestety okres jest zawsze o czasie a czasem nawet w ten sam dzień co robię test 😭😭 ja nie jestem taka odważna jak Klaudiaanita i na pewno nie pójdę na betę tydzień przed miesiączka bo te 7 dni to by były łzy pomieszane z nadzieja i tak wlokło. Ja już i tak jestem rozwalona emocjonalnie i nie chce sobie fundować takich emocji.
w piątek histeroskopia !! 😉😉😉boje się i cieszę zarazem ❤
zapewne nic nie wyjdzie jak zwykle ale krok do przodu. Podrapia endometrium to może coś wreszcie zaskoczy ❤
Nie mozesz zrobic histero jesli wyszedl ci sikaniec i tego nie sprawdzisz...

Do góry