reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wierzę, nie cieszę, w hu. się dalej boję 😱. Staram się o tym nie myśleć u wynajduję sobie zajęcia. No nic nie poradzę na to, za dużo się ostatnio na forum złego wydarzyło żeby móc przestać się bać
Ja tez tak miałam :-) obecnie to wcześnie jest wiec masz powody do strachu. U mnie było tak cały czas - byleby do bety, do genetycznych, do II trymestru itp a po porodzie o Boziuuuuu to jakbym nie przestała to chyba bym zeswirowala do końca:-) Trzymam kciuki oby było dobrze. Tak czy siak masz znak od losu, ze idziesz w dobrą stronę ze swoim leczeniem :-) albo, ze ta metoda jest dla Ciebie:-)))) Jeszcze dwie różowe pupcie będą :p

reklama
Moim zdaniem implantacja zarodka jest jak wyścig :p masz w każdym aucie ten sam rewelacyjny silnik - poprawny kariotyp. No, ale ten silnik może być w porsche i w maluchu. Wiadomo, ze dobry koń to i po gruzie pójdzie:-) A pajac to się nawet w maluchu zabije :p

Ostatnia edycja:
A byłam dzisiaj z mężem i synem na starówce. Stoimy przy pomniku syrenki Warszawskiej i mówię : ty ta syrenka to podobna do mnie. Pupcia ładna cycki nie za duże.
Na co mój mąż: tak tak i lubi jeszcze komuś dopier.... lic cała Ty!;-)

Hej @bazylia128 @fredka84 @Czarna1985 jeStem z Wami myslami w tym tygodniu i coś czuję że każdej się uda tym razem ;) Sorry pozatym nie nadazam, właśnie wjechaliśmy do Polski a cały tydzień był w totalnym biegu!! Raz prawie zastrzyk zapomniałam wziąć!! Pytanko czy któraś leczaca się w Invicta Gdańsk kojarzy doktora Zielińskiego i ma jakieś zdanie ??
Mi robił ostatnio transfer, ale to jedyny kontakt jaki z nim miałam. Może poczytaj opinie na znany lekarz

O ja pierdziulę, jaka wielka 😱😍😍. Oby wszystko szło teraz w dobrym kierunku ❤❤❤. Gratuluję z całego serca, bo wiem że bardzo długo się starałas ❤❤❤
Dziękuję Kochana. Jak pisała Margoolcia my to takie 3 muszkieterów i wszystkim musi się udac! Postanowiłam 😉 w poniedziałek powtarzasz? Jeżeli tak to wszystkie 3 w ponie
Mam 26 tabletek lutinusa do sprzedania w dobrej cenie :) ja go używać na pewno nie będę, a wolę, żeby komuś się przydał bardziej.
Jak aktualne to ja chetnie😊

reklama
Do góry