reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ogladam wlasnie Ciekawy przypadek benjamina buttona jest na netflix - tyle razy go ogladalam ale porprostu ubóstwiam ten film ;) Wiatraczek wlaczony, rolelety w dol jakos tak bardzo mi przyjemnie. Dostalam od teściowej 2 litry jagod prawdziwych - takie drobniusie ze nie wiem kto je nazbieral. Zamrozilam i za godzinke będą pyszne lody - nareszcie sama z moimi psiakami i Łukaszem 👍👍👍 Łukaszowi zrobilam już 3 dzisiaj mohito - się chłopak rozpil przez weekend 🤭🤭🤭 Ah chwilo trwaj!!!!

reklama
A ja bym chętnie i jedno i drugie zniosła, byleby się udało 😢

Wierzę 😥 Ja może i nie robiłam nigdy in vitro i nie znam smaku porażki jak niestety większość z Was, ale tyle lat już się naturalnie staramy i tak bardzo pragnę zostać mamą, że zniose wszystko i nawet dałabym się pociąć aby tylko się udało...

Ogladam wlasnie Ciekawy przypadek benjamina buttona jest na netflix - tyle razy go ogladalam ale porprostu ubóstwiam ten film ;) Wiatraczek wlaczony, rolelety w dol jakos tak bardzo mi przyjemnie. Dostalam od teściowej 2 litry jagod prawdziwych - takie drobniusie ze nie wiem kto je nazbieral. Zamrozilam i za godzinke będą pyszne lody - nareszcie sama z moimi psiakami i Łukaszem 👍👍👍 Łukaszowi zrobilam już 3 dzisiaj mohito - się chłopak rozpil przez weekend 🤭🤭🤭 Ah chwilo trwaj!!!!
A ha wogole sama😀Maz znowu na rybach.Wiec zrobolam weglowa maseczke na twarz,poogladalam glupoty na youtube zastrzyku zrobione a teraz piluje Frendsow😁😁😁

Wierzę 😥 Ja może i nie robiłam nigdy in vitro i nie znam smaku porażki jak niestety większość z Was, ale tyle lat już się naturalnie staramy i tak bardzo pragnę zostać mamą, że zniose wszystko i nawet dałabym się pociąć aby tylko się udało...
Jak czytam posty dziewczyn, które mają taką betę, to aż mnie skręca żeby znowu iść i próbować... No ale postanowienie to postanowienie... Min 3 m-ce przerwy 🙄

Przy pierwszym opakowaniu tak. Potem jeśli tabletki są dobrze dobrane (a żeby działały to muszą być) to plamień nie powinno być. Sporadyczne nie są problemem, ale jeśli pojawiają się często to musisz szukać innych tabsow. Ja biorę Cezarett.
dziekuje
Jeśli będzie się utrzymywać zadzwonię do ginekologa wlasnie wczoraj skoczyłam pierwsze opakowanie
Plamienie było pierwsze 4 dni później nic a teraz jak na złość juz 3 dzień się ciągnie a jest coraz mocniejsze 😡

Ja przy visanne ze dwa razy po kilka dni brudzilam, zgłosiłam lekarzowi i w odpowiedzi otrzymałam że czasem tak się zdarza, jednak jeśli cię to niepokoi to może też zgłoś się do swojego, niby na ulotce napisane było żeby o takich sytuacjach informować lekarza.
np wlasnie poczekam do poniedziałku i zobaczymy
Dziś jest 3 dzień plamien ale
z każdym dniem są silniejsze i zaczyna mnie to drażnić po prostu 😢

reklama
Do góry