Gonia0605
Fanka BB :)
Bardzo dobrze Cię rozumiem... U mnie na 5 transferów tylko dwa razy zaczęła rosnąć beta, 3 pozostałe nawet nie drgnęła... Nawet przy dwóch zarodkach 4 AA... Tragedia... Najgorsze, że nikt nam nie potrafi powiedzieć dlaczego... Jedyne co mogę zrobić to uściskać Cię wirtualnie, bo bardzo dobrze Cię rozumiem ... Za parę dni się pozbierasz, ale ten pierwszy moment jest strasznie trudny... Płacz, krzycz, jeśli potrzebujesz... Nie próbuj byc dzielna... To jest powód do cierpienia i nikt nie może tego prawa odebrać...Dobrze by było gdyby to się jak najszybciej odbyło, bo ten tydzień mam jeszcze zwolnienie, więc w przypadku niedogodności nie musiałbym w tym czasie w pracy być.
Najgorsze jest to że jak beta okazała się pozytywna, to zaczęłam wierzyc że ta immuno pomogła i teraz los się odwroci. I może to był przypadek i przy następnym razie może się udać, ale na chwilę obecną jestem załamana tym że po co próbować skoro każda ciąża u mnie kończy się w podobny sposób, a ja nie znam powodu i rozwiązania tego problemu.