Margoolcia
Fanka BB :)
Cała nadzieja i ufność w Bogu. Inaczej idzie po ludzku zwariować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w jaki sposób oni to weryfikują ze tam się mieszka czy nie mieszka?Warszawa nie wymaga podatków. Tylko zamieszkania 2 lata i medyczne wskazania
A kto to wie jak weryfikują. Napisane jest mieszkać. Nie mam pojęcia jak to działa.Ale w jaki sposób oni to weryfikują ze tam się mieszka czy nie mieszka?
Strasznie mi przykro ... To chyba nawet bardziej boli jak coś zaczęło się dziać, niż jeśli beta wcale nie drgnęła... ... Jak odstawisz leki, to w ciągu paru dni zaczniesz krwawić... Ja odstawiłam w czwartek i zaczęłam krwawić w niedzielę... To nie będzie zwykły okres, na pewno nie możesz podchodzić do następnego transferu od razu... Ale na tym etapie na pewno nie będzie konieczny żaden zabieg. Sam się organizm oczyści... Ja w takiej sytuacji miałam masakryczne bóle... Nie mogłam dojść do szafki po leki przeciwbólowe... Mam nadzieję, że nie będziesz cierpiala za bardzo, przynajmniej fizycznie... Trzymaj się...No i już wiadomo czemu mnie brzuch pobolewał, beta spadła do 17. Kazali odstawić leki, nie powinno się w takim przypadku jakiegoś usg zrobić albo coś? Drzemalam jak zadzwonili, także zaspana jestem i chyba do mnie to jeszcze nie dociera. Kiedy mam spodziewać się krwawienia? To będzie okres czy poronienie? Słaby zarodek czy co innego? Wiedziałam jak mi w piątek pielęgniarka od nich gratulowała, że na takie gratulacje to w ciul za szybko. I tak moja piąta ciąża dobiega końca.
Bierz dopochwowo lepiej się wchłania, a co Ah to zależy jakie masz zarodki. Jeśli masz blastkę już wychodząc z otoczki to szkoda kasy. U nas w klinice przeważnie decyzję podejmuje embriolog po ocenie zarodków.Dziewczyny tu znowu ja i potrzebuje porady. Bralam caly czas doustnie estrofem a lekarz kazal mi brac dopochwowo. Bralam doustnie bo bralam Clitodal. Teraz juz nic nie biore bo wyniki mam ok. Teraz pytanie czy dalej kontynuować doustnie czy juz zaczac brac dopochwowo? I jeszcze jedno na transfer dolozylam emrioglue i zastanawiam się jeszcze nad AH? Co myślicie?
Dziękuję Wam za dobre rady❤
Na podstawie oświadczenia...Ale w jaki sposób oni to weryfikują ze tam się mieszka czy nie mieszka?
Myślę, że to raczej z nerwów miałaś... Ja mdłości miałam dopiero przy becie około 70...Mimo to że powoli będę prednisolon odstawiać, mogę się dziś wina na smutki napić?
A jeszcze dziś myślałam że wszystko będzie ok, bo tak mnie muliło na żołądku że bez śniadania nie dałam rady wyjść z domu na to pobranie krwi. Czy to możliwe żeby przy tak niskiej becie nadal miała zaloty nudności.
Tak mi przykroNo i już wiadomo czemu mnie brzuch pobolewał, beta spadła do 17. Kazali odstawić leki, nie powinno się w takim przypadku jakiegoś usg zrobić albo coś? Drzemalam jak zadzwonili, także zaspana jestem i chyba do mnie to jeszcze nie dociera. Kiedy mam spodziewać się krwawienia? To będzie okres czy poronienie? Słaby zarodek czy co innego? Wiedziałam jak mi w piątek pielęgniarka od nich gratulowała, że na takie gratulacje to w ciul za szybko. I tak moja piąta ciąża dobiega końca.
Ja już byłam kiedyś w takiej trójce... I skończyło sie że Jucha i Apola już urodziły...Fredka nie poddawaj się. My tu we trzy z 10 lipca jesteśmy. No musi się komuś udać.
U mnie akurat przeszkodą w uzyskaniu dofinansowania było za niskie AMH... A teraz już na nic się nie łapię przez wiek... Zawsze 100 % finansowania z własnej kieszeni, a i tak nic nie wyszłoŻeby się zlapac do takich programów trzeba spelniac wlasnie określone warunki - przede wszystkim mieszkac w danym miescie, oni to rozliczają chyba na podstawie płaconych podatkow - ja mieszkam w powiecie wiec nigdzie się nie lapie pomimo tego ze w mojej klinice jest taki program...