reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja waham się nad 4 razem... Ale boję się tych dużych dawek hormonów. W ostatniej procedurze oprócz menopuru brałem jeszcze trzy razy dziennie clo.

To przy pierwszym podejściu nie miałaś punkcja?
Nie, wiesz, kazda z nas jest inna. Moj doctor uwazal, ze z moimi wynikami bede w stanie wyprodukowac wiecej jajeczek jesli znienimy protokol I zwiekszymy dawke. W krotkim protokole na bralam tabletkek antykocepcyjnych I pierwszych zaszczykow. W dlugim protokole bralam tabletki antykoncepcyjne przez 16 dni, pozniej 10dni po jednym zastrzyku, a przez nastepne 10 dni 2 rozne zastrzyki.pozniej osteczny zastrzyk I po 36.6 godzinach pobranie jajeczek.

Nie, wiesz, kazda z nas jest inna. Moj doctor uwazal, ze z moimi wynikami bede w stanie wyprodukowac wiecej jajeczek jesli znienimy protokol I zwiekszymy dawke. W krotkim protokole na bralam tabletkek antykocepcyjnych I pierwszych zaszczykow. W dlugim protokole bralam tabletki antykoncepcyjne przez 16 dni, pozniej 10dni po jednym zastrzyku, a przez nastepne 10 dni 2 rozne zastrzyki.pozniej osteczny zastrzyk I po 36.6 godzinach pobranie jajeczek.
Oo super. A jakie miałaś AMH jeśli mogę spytać?! Ja mam słabe.

Dziewczynki ja jak zawsze z pytanie za 100 punktów. Czy 3 tygodnie po histeroskopi mogę pojechać do Hideparku na karuzele ??? Dziewczyny z pracy wymyśliły taki wyjazd integracyjny i wszyscy chętni a ja się zastanawiam czy mogę 🥺🥺 nie chciałabym rezygnować ale wiadomo ze histero i zdrowie ważniejsze
Oczywiście ze tak 😉, ja dwa dni po uprawiałam już normalnie sport, biegałam 😉

Oo super. A jakie miałaś AMH jeśli mogę spytać?! Ja mam słabe.
Wiesz ja mam 39 lat a ivf robilam w iirlandiibo tutaj mieszkam. Tutaj maja jakas zupelnie inna table pomiarow - mom lekarz powiedzial, ze jest dobrze. Sluchaj nie martw sie tak bardzo AmH, mona kolezanka miala prawie zerowe a zaszla w ciaze naturalnie po 40stce I ma 2 synow. Inna kolezanka miala juz wrzesnia menapuze, podali jej leki na stumalavje owulacji I teraz jest 20tyg ciazy. Tak wiec glowa do gory. Jaka dawke Ty bierzesz?

Wiesz ja mam 39 lat a ivf robilam w iirlandiibo tutaj mieszkam. Tutaj maja jakas zupelnie inna table pomiarow - mom lekarz powiedzial, ze jest dobrze. Sluchaj nie martw sie tak bardzo AmH, mona kolezanka miala prawie zerowe a zaszla w ciaze naturalnie po 40stce I ma 2 synow. Inna kolezanka miala juz wrzesnia menapuze, podali jej leki na stumalavje owulacji I teraz jest 20tyg ciazy. Tak wiec glowa do gory. Jaka dawke Ty bierzesz?
Aktualnie nic nie biore bo jestem w 12 dpt i niestety nic z tego nie wyszło. Czekam na @ i opinię lekarza co robić dalej. W marcu brałam 275 menopuru i przez kilka dni clostilbegyt 3crazy dziennie. W tym roku skończyłam 35 lat więc szansę coraz mniejsze A chciałabym by mój czterolatek miał rodzeństwo. Niestety naturalnie nie mam szans ...

reklama
Do góry