Czesc dziewczyny, jestem tutaj nowa 1 czerwca mialam transfer dwoch 5dniowych zarodkow. Na pierwszych wszczesnym usg wyszly 2 zarodki a na usg w 8 tyg ( 6 tyg po pobraniu jajeczek) jedno dziecko rozwija sie Nadal z mocnym biciem serca. Mam pytanie, mieszkam w Irlandii, I tutaj po ivf przepisali mi cyclogest 400mg × 2 na dobe do 8 tyg (progesteron) I nic wiecej. Teraz man przestan brac bo placenta powinna produkowac juz wystarczajaca ilosc hormonu. Czy mozecie mi napisac jak wyglada sytuacja u Was z dawkami I do kiedy macie brac? Z gory dziekuje
reklama
Ja mam 225A jak brałyście menopur to w jakiej dawce? Bo ja miałam jak dla konia
A jak brałyście menopur to w jakiej dawce? Bo ja miałam jak dla konia
Ja mam 150 iu
Ja trochę więcej. I co są zadowalająceJa mam 225
efekty?
Ja mialam dawke 300A jak brałyście menopur to w jakiej dawce? Bo ja miałam jak dla konia
mary.m
Fanka BB :)
Kurczę czekam i czekam na ten okres i jak na złość nie nadchodzi .. napisałam maila do kliniki ze już 32 dc i nie mam Dalej okresu i nie wiem czy czekać , czy zaczynać fostimon ... za 5 min zadzwonił lekarz , ze mam zrobić najpierw ... test ciążowy przecież badal mnie tydz temu i widział ze nic nie ma ale niech mu będzie - wysłałam małża po test .. w pon mam dzwonić i umówimy się na usg .. kurczę mówilłyscie ze 1lub2 dc najlepiej zrobić ... kurde u mnie zawsze pod górkę i na odwrót
U mnie dokładnie tak samo, zawsze jak w zegarku, a teraz chce już zacząć brać leki, a jej nie ma i nawet nie czuję, żeby się zbliżała, nic mnie nie boli. Co za złośliwość tej wrednej @ Ale niestety to nie ciąża, a szkoda (oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test )
I miałaś zadowalające efekty?Ja mialam dawke 300
Mialam jeszcze Wam napisac ze przy pierwszych podejsciu krotkim protokole mialam dawke 225 I wyhodowalam 6- 7 jajeczek odpowiedniej wielkosci. Przerwalam ten cyckl I zaczelam dlugi protokol z dawke 300mg, po 10 dniach 17 jajeczek.Ja mialam dawke 300
To przy pierwszym podejściu nie miałaś punkcja?Mialam jeszcze Wam napisac ze przy pierwszych podejsciu krotkim protokole mialam dawke 225 I wyhodowalam 6- 7 jajeczek odpowiedniej wielkosci. Przerwalam ten cyckl I zaczelam dlugi protokol z dawke 300mg, po 10 dniach 17 jajeczek.
reklama
Tak 17 jajeczek po 10 dniach zaszczykowI miałaś zadowalające efekty?
Podziel się: