reklama
Nadziejka85
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a stosowała któraś z Was jakies suplementy z DHEA na podwyższenie AMH? Jeśli tak, to czy możecie polecić cos? No i czy jest sens to brać...
Czwarty raz przechodzić procedurę od początkutochyba dla mnie już za dużo....Za trzecim razem się uda.
Czwarty raz przechodzić całą procedurę od początku to chyba dla mnie już za dużoZa trzecim razem się uda.
motylek24
Fanka BB :)
Uważam że nic z tego nie będzie.Tak, 5 dniowa.
Wesoła_Aga
Czwarty raz przechodzić procedurę od początkutochyba dla mnie już za dużo....
Czwarty raz przechodzić całą procedurę od początku to chyba dla mnie już za dużo
Wcale się nei dziwie takich odczuć. Prześpij sie, pomyśl na spokojnie co będzie najlepsze dla Ciebie i dla Was. Mam nadzieje, żę znajdziecie rozwiązanie.
Dziewczyny zdarzyło się Wam coś takiego, że w przeciągu roku badałyście AMH i miałyście różne wartości?! Tzn ja badałam 3 razy:na początku było 1,53 później po dwóch procedurach spadło do 0,6 a przed trzecią procedurą nagle miałam 1,3. Trochę to dziwne. Może dlatego, że brałem koenzym Q10?! Nie wiem. Jak to u Was wyglądało?!
bazylia128
Piersi mnie zaczely bolec !!!!!!
Netiaskitchen
Tak, jakis czas temu dyskutowałyśmy o wynikach badania amh... Skaczą... W obie strony... U mnie w odstępie 2 tygodni miałam w jednym labie wynik 4.88 i 6.25.Dziewczyny zdarzyło się Wam coś takiego, że w przeciągu roku badałyście AMH i miałyście różne wartości?! Tzn ja badałam 3 razy:na początku było 1,53 później po dwóch procedurach spadło do 0,6 a przed trzecią procedurą nagle miałam 1,3. Trochę to dziwne. Może dlatego, że brałem koenzym Q10?! Nie wiem. Jak to u Was wyglądało?!
Netiaskitchen
Gdzie się leczysz? Z czym się zmagacie? Trzy procedury zakończone niepowodzeniem to jednak dużo...Dziewczyny zdarzyło się Wam coś takiego, że w przeciągu roku badałyście AMH i miałyście różne wartości?! Tzn ja badałam 3 razy:na początku było 1,53 później po dwóch procedurach spadło do 0,6 a przed trzecią procedurą nagle miałam 1,3. Trochę to dziwne. Może dlatego, że brałem koenzym Q10?! Nie wiem. Jak to u Was wyglądało?!
reklama
bazylia128
Toz to jakiś szatan w czystej postaci by wyszedłAż się boje co z tego za gagatek wyjdzie
Podziel się: