reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a stosowała któraś z Was jakies suplementy z DHEA na podwyższenie AMH? Jeśli tak, to czy możecie polecić cos? No i czy jest sens to brać...

Czwarty raz przechodzić procedurę od początkutochyba dla mnie już za dużo....🤧

Czwarty raz przechodzić całą procedurę od początku to chyba dla mnie już za dużo 🤧

Wcale się nei dziwie takich odczuć. Prześpij sie, pomyśl na spokojnie co będzie najlepsze dla Ciebie i dla Was. Mam nadzieje, żę znajdziecie rozwiązanie.

Dziewczyny zdarzyło się Wam coś takiego, że w przeciągu roku badałyście AMH i miałyście różne wartości?! Tzn ja badałam 3 razy:na początku było 1,53 później po dwóch procedurach spadło do 0,6 a przed trzecią procedurą nagle miałam 1,3. Trochę to dziwne. Może dlatego, że brałem koenzym Q10?! Nie wiem. Jak to u Was wyglądało?!

Dziewczyny zdarzyło się Wam coś takiego, że w przeciągu roku badałyście AMH i miałyście różne wartości?! Tzn ja badałam 3 razy:na początku było 1,53 później po dwóch procedurach spadło do 0,6 a przed trzecią procedurą nagle miałam 1,3. Trochę to dziwne. Może dlatego, że brałem koenzym Q10?! Nie wiem. Jak to u Was wyglądało?!
Tak, jakis czas temu dyskutowałyśmy o wynikach badania amh... Skaczą... W obie strony... U mnie w odstępie 2 tygodni miałam w jednym labie wynik 4.88 i 6.25.

Gdzie się leczysz? Z czym się zmagacie? Trzy procedury zakończone niepowodzeniem to jednak dużo...😪

reklama
Do góry