Chcę zostać w domu. Narazie biorę leki i do czwartku czekam na wizytę. Poczekam min. Do tego 35 dpt, chociaż jakoś sama osobiście w cud nie wierzę.
A z mężem to mam na odwrót, jakoś lepiej sama znoszę bo wystarczy że on na mnie spojrzy a ja już becze ;( oczywiście to jego wina
)
Ja tez wyganialam Łukasza
ale dlatego ze podczas bolu dzialal mi na nerwy
nie lubie jak ktoś przy mnie siedzi i się DOPATRUJE czy w wyglądzie czy w zachowaniu czy sobie radze
Wolalam wtedy chodzic po pokuju, przewiesić się przez krzesło - no robiłam dziwne pozycje
pamiętam jeszcze wtedy ze jak już skurcze przeszly i zjadłam to zadzwonila do mnie chrzestna i dwie godziny rozmawialysmy przez telefon jakby nic się nie stało
No a później seeeennnnn to najlepsze lekarstwo. Najlepsze jest to jak ten artrotec na mnie nie zadzialal - bo jak pisałam wcześniej chceilismy wyjechać i poszlam do kontroli i się okazało ze te resztki to mi to przepisal i dodatkowo antybiotyk i miałam wziąć jedna dwake dopchwowo i jedna pod jezyk… przygotowałam się, wyscielilam lozko, kocyk milusi, lukasz mi wtedy kupil ksiazke wyszla akurat ta seria PRZYJACIELE no iczekam, po 3h nic, to powtorzylam dawke znowu dopochwowo i pod jezyk i wtedy nerwowka bo dalej nic 2 w nocy a ja siedze - spieszylo nam się z tym bo mielismy wykupiony wyjazd - no ina wlasna reke sobie dladowalam 3 dawke dopochwowo, doodbytniczo i dwie pod jezyk
i tak się skonczylo ze o 4 w nocy czy jak kto woli rano dostałam goraczki a krwi ani plamki
zadzwoniłam do lekarza to powiedział ze mogłam trochę przedawkować ale nic mi nie będzie ze gdybym miała astme to wtedy mogly by być skutki uboczne ale żeby już nie brac nie czekac i daje mi pozwolenie na wyjazd bo jestem antybiotykiem zabezpieczona. Na wyjeździe po 2 dniach popilam trochę słynnej wisniowki na rynku we Lwowie i zaczelam plamic, wrocilismy do hotelu trochę bardziej się rozkrecilo Łukasz mi jeszcze polal i nic nie bolało, rano bez plamień, po tygodniu na kontrole i się okazało ze wszystko pięknie się wyczyscilo
Ale ty jeszcze o tym nie myśl - ja naprawdę do samego końca może to głupie ale tak było - wierylam ze lekarz znajdzie zarodek...