Pójdźka
Fanka BB :)
Trzymaj się ciepło!!! Trzymam kciuki zebu wszytsko było dobrzeBeta z dzisiaj 15214 .
Do któregodnia czeka się z tym pustym jajem ,ktoś wie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się ciepło!!! Trzymam kciuki zebu wszytsko było dobrzeBeta z dzisiaj 15214 .
Widziala ja, widziala . I dobrze, masz być groźna bo naszej Miruś czasem trzeba do tej miękkiej dupki nakopacPoza tym jak Ciebie nie było, to musiałam @Mirka30 ustawiac do pionu, bo znowu miała stracha czy ma wystarczająco jajek, a tu proszę 20 zniosła
Mysle ze max 7-8 tc,jak cudu nie bedzie,to juz nie bedzie.Oprocz tego moze dojsc do poronienia.Organizm sam sie przewaznie pozbywa pustego jaja,tyle ze hak sie podtrzymuje sztucznie lekami,to moze nie dac rady.Beta z dzisiaj 15214 .
My mieszkamy w uk a w DE jest meza bratA mieszkacie w Uk czy De?
Tylko nie zapomnij mi pomachac bo jak nie to Cię znajdęWhaaaat. Nie kombi . No to teraz inna gadka kochana, witaj w klubie limuzyn
Teraz będę na nie kombi lukała
Myślę kochana ze na pewno beda ci potrzebne kolejne paczkiNie mam możliwości, chociaz mam tam jakaś rodzine, ale za cholerę im nie powiem po co to mi potrzebne. Zresztą wysyłka będzie trwała wieki . Mam te 2 paczki i będę brała do piątku. Wtedy się okaże czy kupić następne czy nie
Ja ostatnio przy transferze mialam lekko ponad 8 i mialam ciążę biochemicznaO kuwa jakas telepatia bo dziś z rana u mnie burza z piorunami, mój uciekł czym prędzej do pracy. Wrócił i jest jak baranek milusi
Progiem tak się nie przejmuj bo była tutaj np. Mieciu i ona to dopiero miała niski, a w ciąży była, wszystko dobrze się zakończyło.
No ofkors, do każdej białej od dziś macham . Pamiętaj, jak zmienisz auto, musisz mnie powiadomić . Ja już marzę sobie.... Co kupię za 5 lat . Jak nie zbankrutuję to kocham się w A5 i A7Tylko nie zapomnij mi pomachac bo jak nie to Cię znajdę
Widziala ja, widziala . I dobrze, masz być groźna bo naszej Miruś czasem trzeba do tej miękkiej dupki nakopac
No u mnie też tak niestety trzymająDziewczyny wasi lekarze też są za tym żeby chodowac zarodki do 5-6 dobry ?
Zapytałam o zamrożenie wcześniejsze zarodkow a mój lekarz mi napisał że naturalna selekcja do tych dób jest lepsza ponieważ zostają zarodki dobrej jakości, a slabe odpadają i wtedy są mniejsze koszty na transfery, mrożenie i frustacje po każdym słabszym nie udanym transferze.
Nie wiem co mam o tym myśleć....