reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Poza tym jak Ciebie nie było, to musiałam @Mirka30 ustawiac do pionu, bo znowu miała stracha czy ma wystarczająco jajek, a tu proszę 20 zniosła 😁😘
Widziala ja, widziala 😘. I dobrze, masz być groźna bo naszej Miruś czasem trzeba do tej miękkiej dupki nakopac 😜

Ostatnia edycja:
Nie mam możliwości, chociaz mam tam jakaś rodzine, ale za cholerę im nie powiem po co to mi potrzebne. Zresztą wysyłka będzie trwała wieki 😢. Mam te 2 paczki i będę brała do piątku. Wtedy się okaże czy kupić następne czy nie
Myślę kochana ze na pewno beda ci potrzebne kolejne paczki😘

O kuwa jakas telepatia bo dziś z rana u mnie burza z piorunami, mój uciekł czym prędzej do pracy. Wrócił i jest jak baranek milusi 😁
Progiem tak się nie przejmuj bo była tutaj np. Mieciu i ona to dopiero miała niski, a w ciąży była, wszystko dobrze się zakończyło.
Ja ostatnio przy transferze mialam lekko ponad 8 i mialam ciążę biochemiczna

reklama
Dziewczyny wasi lekarze też są za tym żeby chodowac zarodki do 5-6 dobry ?
Zapytałam o zamrożenie wcześniejsze zarodkow a mój lekarz mi napisał że naturalna selekcja do tych dób jest lepsza ponieważ zostają zarodki dobrej jakości, a slabe odpadają i wtedy są mniejsze koszty na transfery, mrożenie i frustacje po każdym słabszym nie udanym transferze.
Nie wiem co mam o tym myśleć....
No u mnie też tak niestety trzymają
Bądź dobrej myśli słońce

Do góry