reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Blastocysta 4 BC
Tak do końca to się nie znam, a i nigdy krwawienia implantacyjnego nie zaobserwowałam u siebie. Ale teoretycznie przy blastce, wedlug schematu ktory byl tu wielokrotnie wstawiany, wynikałoby że juz w 5dpt zarodek powinien byc zaimplantowany. Ale mozliwe ze jaka obsuwe czasowa mialas, albo schemat jest mocno ogolny.

reklama
Ja też już kiedyś miałam biopsje robioną, 2 operacje usunięcia niegroźnych guzków + 2 razy mi wysysali takim urządzonkiem. Wolę te urządzonko, chociaż jest okropne uczuciepodczas znieczulenia i samego zabiegu, bo po operacji mam blizny
I muszę się sama co pół roku badać, bo klinika tego w ogóle nie wymaga 🙄
Zrobiłam biopsję włókniaka z wynikiem do onkologa poszłam już w ciąży z synem. Stwierdził, że nie poleca usuwać, ewentualnie jak zakończę rozród (matko co to za słowo 😂😂😂). Początkowo chodziłam na kontrolę co pół roku, ale kuwa dwa dni wyjęte z życia. Pierwszy dzień USG u radiologa a potem z tym wynikiem do onkologa. Nie na moje nerwy , chodzę prywatnie do radiologa i wystarczy.

No nie ukrywam ze mnie to martwi bo to mój 5 transfer i wiem jak wcześnie reagowałam ;) Chociaz mam dosyć sporo sluzu - przepraszam ;) i oromnie duże libido a wcześniej było zerowe ;) Jeszcze raz przepraszam nie chce być obrzydliwa ;) Ale kuwa te piesi nic a nic ;(
Wiem że różne rzeczy do głowy przychodzą, raz że przez stres, dwa źe tak mocno wszystko analizujemy, ale spokojnie, to naprawdę nie jest objaw, którego brak mialby swiadczyc o potencjalnym niepowodzeniu.

Tak do końca to się nie znam, a i nigdy krwawienia implantacyjnego nie zaobserwowałam u siebie. Ale teoretycznie przy blastce, wedlug schematu ktory byl tu wielokrotnie wstawiany, wynikałoby że juz w 5dpt zarodek powinien byc zaimplantowany. Ale mozliwe ze jaka obsuwe czasowa mialas, albo schemat jest mocno ogolny.
No to by wygladalo ze jednak sa możliwe późniejsze implantacje - bo gdyby to bylo poronienie to i beta by spadala a mi wlasnie wtedy rosla...

A ja walcze ze sobą żeby wytrwać jak najdłużej bez sikańca, z jednej strony tak bardzo kusi, a z drugiej im dłuzej go nie zrobię, tym dluzej moge myslec ze prawdopodobnie jestem w ciazy. Mam dość mocne gastro, w dodatku zakaz jedzenia słodyczy. Moze jestem permamentnie glodna od hormonow, a moze najzwyczajniej w swiecie zajadam stres. Wczoraj zrobiłam sobie na kolacje pelnoziarniste tosty, jako ze pelnoziarniste, to przynajmniej zludzenie jest ze sa mniej niezdrowe niz normalne, i zaproponowałam mężowi czy chce jednego, i chociaz zanim je zaczelam robic i wtedy nie chcial, to wzial ode mnie jednego. Zjedlismy je, a ja sie glupia rozryczalam, że głodna jestem a on mi zjadl.

A ja walcze ze sobą żeby wytrwać jak najdłużej bez sikańca, z jednej strony tak bardzo kusi, a z drugiej im dłuzej go nie zrobię, tym dluzej moge myslec ze prawdopodobnie jestem w ciazy. Mam dość mocne gastro, w dodatku zakaz jedzenia słodyczy. Moze jestem permamentnie glodna od hormonow, a moze najzwyczajniej w swiecie zajadam stres. Wczoraj zrobiłam sobie na kolacje pelnoziarniste tosty, jako ze pelnoziarniste, to przynajmniej zludzenie jest ze sa mniej niezdrowe niz normalne, i zaproponowałam mężowi czy chce jednego, i chociaz zanim je zaczelam robic i wtedy nie chcial, to wzial ode mnie jednego. Zjedlismy je, a ja sie glupia rozryczalam, że głodna jestem a on mi zjadl.
No teraz to się chyba posikam z ciebie ze smiechu 😂 😂 😂 ale jak nic masz objawy ciążowe ;) Trzymam kciuki za piątek ;)

Dziewczyny tak zmieniając temat ostatnio się zastanawiałam żeby zajac czyms myśli czy by sobie nie zrobić takiej fryzury jak ta aktorka z W glebi lasu ;) Wlosy mam dość długie i podobna grzywe ale sa dość cienkie wiec to by dodalo trochę volume co? ;) Ostatnio tez zauwazylam takie male zmarszczki w kacikach ust :o no sypie się człowiek jak nic ;(

Załączniki

• -550934-4_3[1].jpg
    -550934-4_3[1].jpg
    79,1 KB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny tak zmieniając temat ostatnio się zastanawiałam żeby zajac czyms myśli czy by sobie nie zrobić takiej fryzury jak ta aktorka z W glebi lasu ;) Wlosy mam dość długie i podobna grzywe ale sa dość cienkie wiec to by dodalo trochę volume co? ;) Ostatnio tez zauwazylam takie male zmarszczki w kacikach ust :o no sypie się człowiek jak nic ;(
@Kasiekt łer ar jjjuuuuuu???? co myślisz?

reklama
Ja to ze swoim o schabowe walczę, ale żeby o tosty 😂😂😂

Do góry