Kazdy przypadek jest indywidualny i tylko lekarz może Ci dać zielone lub czerwone światło na stymulację, ale musisz brać i taka opcje pod uwage niestety , ale możliwe ze to nic groźnego! Nie martw się na zapasAle czy onkolog mi może powiedzieć że najpierw muszę zlikwidować torbiele a dopiero podejść do ivf czy podczas stymulacji mogę dodatkowo coś brać na zmniejszenie torbieli. Kurcze martwię się że teraz przez te torbiele ivf mi się przesunie a te torbiele okażą się czymś złym.
reklama
To jest coś jak trwała?Dziewczyny tak zmieniając temat ostatnio się zastanawiałam żeby zajac czyms myśli czy by sobie nie zrobić takiej fryzury jak ta aktorka z W glebi lasu Wlosy mam dość długie i podobna grzywe ale sa dość cienkie wiec to by dodalo trochę volume co? Ostatnio tez zauwazylam takie male zmarszczki w kacikach ust no sypie się człowiek jak nic ;(
Jutro badam mocz, progesteron i estriadol a w czwartek wizyta
Supeerr kochana, trzymam kciuki mooocno
Ja raz... to było na początku jak przyjechałam do Francji i jeszcze nie bardzo się orientowałam w lekarzach, a jasne ze nie chciałam jakoś żeby mnie teściowa do ginekologa prowadziła , wiec poszłam do takiego starego Polaka ginekologa, koleżanka mi poleciła.A ja nigdy nie mialam badanych piersi
Weszłam, kazał się rozebrać do naga , no to ja hop na fotel, on najpierw zajrzał tam gdzie trzeba, wstaje i mnie cap za cyce jak piłki posprawdzal, popodrzucal i mówi ze spoko, wszystko ok. Pytam go czy może jakieś badania, bo już się trochę staramy o dziecko i lipa, to mi kazał jechać na wakacje i się odstresować, a po wakacjach wrócę w ciąży , no i ani ciazy, ani już tam nie wróciłam
Margoolcia
Fanka BB :)
Mam po stymulacji meeeega długi cykl liczę na to że będzie wystarczająco długi po transferze.Coś Ty? Ale różnie mamy
Margoolcia
No to sobie pomacal i jeszcze mu zapłacili.Ja raz... to było na początku jak przyjechałam do Francji i jeszcze nie bardzo się orientowałam w lekarzach, a jasne ze nie chciałam jakoś żeby mnie teściowa do ginekologa prowadziła , wiec poszłam do takiego starego Polaka ginekologa, koleżanka mi poleciła.
Weszłam, kazał się rozebrać do naga , no to ja hop na fotel, on najpierw zajrzał tam gdzie trzeba, wstaje i mnie cap za cyce jak piłki posprawdzal, popodrzucal i mówi ze spoko, wszystko ok. Pytam go czy może jakieś badania, bo już się trochę staramy o dziecko i lipa, to mi kazał jechać na wakacje i się odstresować, a po wakacjach wrócę w ciąży , no i ani ciazy, ani już tam nie wróciłam
Ja raz... to było na początku jak przyjechałam do Francji i jeszcze nie bardzo się orientowałam w lekarzach, a jasne ze nie chciałam jakoś żeby mnie teściowa do ginekologa prowadziła , wiec poszłam do takiego starego Polaka ginekologa, koleżanka mi poleciła.
Hahahaha
Noo widzisz, u Ciebie chociaż jest czym popodrzucać U mnie to lipa
Według badań naukowych w przypadku ET nie FET jeżeli hcg nie ma 6-7dpt nie ma szansy na ciąże. W przypadku FET zauważono, ze hcg jest niższe niż w przypadku świeżych transferów, ale i beta może się pojawić dopiero 8-9dpt. Rokuje to słabo na utrzymanie ciąży, 5% z tych ciąż zakończyło się urodzeniem. Nie pamietam czy 5% z ciąż z późnej implantacji czy ogółem krio.Dziewczyny, czy zdarzyło Wam się kiedykolwiek (może słyszeć), aby w 7dpt 5-dniowej blastki była beta 0, a potem urosła?
Właśnie sobie ucięłam 30 minutową pogawędkę z panem doktorem i on twierdzi, że nie raz miał taki przypadek i dlatego kazał nie odstawiać leków i powtórzyć badanie jeszcze raz...
Ale powiedział również, że tak na koniec to pacjentki decydują i są nawet takie, które po 3 dniach odstawiają leki, oni tylko dają zalecenia...
Pomyślałam ze macaj chłopie, tyle Ci już pozostałoNo to sobie pomacal i jeszcze mu zapłacili.
reklama
Artemida90
Dziękuje dziewczyny za życzenia - nie dam rady każdej zacytować wznoszę toast bezalkoholowym, zmiana kodu na 3 z przodu
Podziel się: