reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Blastocysta 4 BC
Tak do końca to się nie znam, a i nigdy krwawienia implantacyjnego nie zaobserwowałam u siebie. Ale teoretycznie przy blastce, wedlug schematu ktory byl tu wielokrotnie wstawiany, wynikałoby że juz w 5dpt zarodek powinien byc zaimplantowany. Ale mozliwe ze jaka obsuwe czasowa mialas, albo schemat jest mocno ogolny.

reklama
Ja też już kiedyś miałam biopsje robioną, 2 operacje usunięcia niegroźnych guzków + 2 razy mi wysysali takim urządzonkiem. Wolę te urządzonko, chociaż jest okropne uczuciepodczas znieczulenia i samego zabiegu, bo po operacji mam blizny
I muszę się sama co pół roku badać, bo klinika tego w ogóle nie wymaga 🙄
Zrobiłam biopsję włókniaka z wynikiem do onkologa poszłam już w ciąży z synem. Stwierdził, że nie poleca usuwać, ewentualnie jak zakończę rozród (matko co to za słowo 😂😂😂). Początkowo chodziłam na kontrolę co pół roku, ale kuwa dwa dni wyjęte z życia. Pierwszy dzień USG u radiologa a potem z tym wynikiem do onkologa. Nie na moje nerwy , chodzę prywatnie do radiologa i wystarczy.

No nie ukrywam ze mnie to martwi bo to mój 5 transfer i wiem jak wcześnie reagowałam ;) Chociaz mam dosyć sporo sluzu - przepraszam ;) i oromnie duże libido a wcześniej było zerowe ;) Jeszcze raz przepraszam nie chce być obrzydliwa ;) Ale kuwa te piesi nic a nic ;(
Wiem że różne rzeczy do głowy przychodzą, raz że przez stres, dwa źe tak mocno wszystko analizujemy, ale spokojnie, to naprawdę nie jest objaw, którego brak mialby swiadczyc o potencjalnym niepowodzeniu.

Tak do końca to się nie znam, a i nigdy krwawienia implantacyjnego nie zaobserwowałam u siebie. Ale teoretycznie przy blastce, wedlug schematu ktory byl tu wielokrotnie wstawiany, wynikałoby że juz w 5dpt zarodek powinien byc zaimplantowany. Ale mozliwe ze jaka obsuwe czasowa mialas, albo schemat jest mocno ogolny.
No to by wygladalo ze jednak sa możliwe późniejsze implantacje - bo gdyby to bylo poronienie to i beta by spadala a mi wlasnie wtedy rosla...

A ja walcze ze sobą żeby wytrwać jak najdłużej bez sikańca, z jednej strony tak bardzo kusi, a z drugiej im dłuzej go nie zrobię, tym dluzej moge myslec ze prawdopodobnie jestem w ciazy. Mam dość mocne gastro, w dodatku zakaz jedzenia słodyczy. Moze jestem permamentnie glodna od hormonow, a moze najzwyczajniej w swiecie zajadam stres. Wczoraj zrobiłam sobie na kolacje pelnoziarniste tosty, jako ze pelnoziarniste, to przynajmniej zludzenie jest ze sa mniej niezdrowe niz normalne, i zaproponowałam mężowi czy chce jednego, i chociaz zanim je zaczelam robic i wtedy nie chcial, to wzial ode mnie jednego. Zjedlismy je, a ja sie glupia rozryczalam, że głodna jestem a on mi zjadl.

A ja walcze ze sobą żeby wytrwać jak najdłużej bez sikańca, z jednej strony tak bardzo kusi, a z drugiej im dłuzej go nie zrobię, tym dluzej moge myslec ze prawdopodobnie jestem w ciazy. Mam dość mocne gastro, w dodatku zakaz jedzenia słodyczy. Moze jestem permamentnie glodna od hormonow, a moze najzwyczajniej w swiecie zajadam stres. Wczoraj zrobiłam sobie na kolacje pelnoziarniste tosty, jako ze pelnoziarniste, to przynajmniej zludzenie jest ze sa mniej niezdrowe niz normalne, i zaproponowałam mężowi czy chce jednego, i chociaz zanim je zaczelam robic i wtedy nie chcial, to wzial ode mnie jednego. Zjedlismy je, a ja sie glupia rozryczalam, że głodna jestem a on mi zjadl.
No teraz to się chyba posikam z ciebie ze smiechu 😂 😂 😂 ale jak nic masz objawy ciążowe ;) Trzymam kciuki za piątek ;)

Dziewczyny tak zmieniając temat ostatnio się zastanawiałam żeby zajac czyms myśli czy by sobie nie zrobić takiej fryzury jak ta aktorka z W glebi lasu ;) Wlosy mam dość długie i podobna grzywe ale sa dość cienkie wiec to by dodalo trochę volume co? ;) Ostatnio tez zauwazylam takie male zmarszczki w kacikach ust :o no sypie się człowiek jak nic ;(

Załączniki

• -550934-4_3[1].jpg
    -550934-4_3[1].jpg
    79,1 KB · Wyświetleń: 87
Dziewczyny tak zmieniając temat ostatnio się zastanawiałam żeby zajac czyms myśli czy by sobie nie zrobić takiej fryzury jak ta aktorka z W glebi lasu ;) Wlosy mam dość długie i podobna grzywe ale sa dość cienkie wiec to by dodalo trochę volume co? ;) Ostatnio tez zauwazylam takie male zmarszczki w kacikach ust :o no sypie się człowiek jak nic ;(
@Kasiekt łer ar jjjuuuuuu???? co myślisz?

reklama
Ja to ze swoim o schabowe walczę, ale żeby o tosty 😂😂😂

Do góry