reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)
Sama cyfra nie wiele mówi. Istotny jest wzrost, proporcje i % mięśni i tłuszczu. Poza tym pamiętajmy że jesteśmy prawie w całości z wody. Ekolodzy od lat alarmują że poziom wody w morzach i oceanach się podnosi więc nie dziwota że i nam przybywa 😁

Jakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)
Jestem pewna ze bardzo dobrze wyglądasz ;) Kochana ty masz taka wiedze to się zapytam. Przypomnialo mi się jak przy po przednim transferze w 8 dpt miałam takie lekkie krwawienie około pol dnia - oczywiście bylam pewna ze już po wszystkim ale później już nic nie było i bete zrobiłam dopiero 10 dpt - okazało się 80 - beta później rosla ale za male przyrosty no i wiadomo nagle później wyskoczyla do 1000 i okazało się ze jest pęcherzyk w macicy. Moje pytanie czy to krwawienie to moglo być krwawienie implantacyjne czy jakies poronienie? No ale jak poronienie skoro później się rozkrecilo i pokazal się pęcherzyk? Niestety jak się później okazało pusty...

reklama
Ale czy onkolog mi może powiedzieć że najpierw muszę zlikwidować torbiele a dopiero podejść do ivf czy podczas stymulacji mogę dodatkowo coś brać na zmniejszenie torbieli. Kurcze martwię się że teraz przez te torbiele ivf mi się przesunie a te torbiele okażą się czymś złym.
Ja podchodziłam z torbielami i wlokniakiem . Po stymulacji nadal jest tak samo. Torbiele się nie wchłoną....nic nie zrobisz.....a za wyciąganie z nich płynu to ja dziękuję.

Do góry