mnie niegdy po nim nie bolą piersi. Ja od wczoraj proga dołączyłam. Fajnie że we 3 mamy transfer jednego dniaJa dzis 7 dzien biore, i tylko mnie kilka razy zaswędziały, jak mocniej ścisnę to odczuwam dyskomfort, no i zamienilam normalny stanik na sportowy, bo ogolnie mi w ciało źle.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Nic nie brałam. Raczej wyleczyć tego tableteczka nie da rady. Torbiele mam od kilku lat....nic nawet lekarzowi nie mówiłam.Czyli zostałaś z torbielami dopuszczona do stymulacji? a brałaś na nie jakieś leki?
Jak zwykle niezastąpiona :-)U mnie w klinice 11-14 mm do transferu.Jesli dostajesz juz prg to duzo juz nie urosnie.Spokojnie
No w końcu musiał nadejść ten czas Bazyliszek tez zaraz po mnie - tylko łajza chce w ukryciu siedzieć Potem Czarnula, lipiec intensywny
Czekamy na Ciebie❤
wczesnie to nie , juz mam 11mm endo wiec za wczesnie to na pewno nie. Potem było by juz za duze i historia jak u annemarie..Noz kuzwa ja już nic nie wiem ale od czwartku za 5 dni jakby mi wlaczyl proga to bylby 17 dc i zawsze jakos miałam nawet 19 dc albo i 20 dc... U ciebie mi się wydaje tak jakos wcześnie 15 dc ?
Ja będę miała w 18dcNoz kuzwa ja już nic nie wiem ale od czwartku za 5 dni jakby mi wlaczyl proga to bylby 17 dc i zawsze jakos miałam nawet 19 dc albo i 20 dc... U ciebie mi się wydaje tak jakos wcześnie 15 dc ?
bazylia128
Co lekarz i klinika to innaczej - tak czy siak trzymam za nas wszystkie lipcówki kciukiwczesnie to nie , juz mam 11mm endo wiec za wczesnie to na pewno nie. Potem było by juz za duze i historia jak u annemarie..
kolor nadzieji
A to przed stymulacja nie kazał ci USG piersi robić?
Nic nie brałam. Raczej wyleczyć tego tableteczka nie da rady. Torbiele mam od kilku lat....nic nawet lekarzowi nie mówiłam.
Gonia0605
Przeciwwskazaniem może nie są, ale hormony podawane w trakcie stymulacji i do transferów mogą powodować nowotwór piersi... U mnie ciągle każą się badać pod tym kątem, dlatego pewnie chcą ocenić ryzyko... W mojej klinice USG piersi obowiązkowo co pół roku...Hej mam pytanko jestem w trakcie badań do pierwszej procedury ivf i lekarz mi zlecił USG piersi na którym wyszło dużo torbieli i skierował mnie do onkologa żeby skonsultować wyniki. Jak myślicie czy takie torbiele mogą być przeciwwskazaniem do ivf? Dziś mam wizytę u onkologa ale może któraś z was mi pomoże może znacie taki przypadek.
reklama
Gonia0605
Ja od 2018 roku przytyłam z 12 kilo... Średnio 2-3 kg po każdej procedurze, które nie chciały już zejść mimo ćwiczen i diet... Na razie odpuściłam... Jak kiedyś skończę z in vitro to wezmę się za siebie... Taki planTo fakt, jeszcze wiek ma znaczenie. Ja po drugiej stymulacji przytyłam 3kg ogółem. A teraz z 56kg po krio wazę 60kg :-( po następnym to będę się toczyć chyba;-( ja to jem bardzo duxo jak biorę witaminy one bardzo pobudzają mi apetyt. Te z grupy B w szczególności.
Podziel się: