reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)
Sama cyfra nie wiele mówi. Istotny jest wzrost, proporcje i % mięśni i tłuszczu. Poza tym pamiętajmy że jesteśmy prawie w całości z wody. Ekolodzy od lat alarmują że poziom wody w morzach i oceanach się podnosi więc nie dziwota że i nam przybywa 😁

Jakoś rozmiar ubrania mówi co innego, poza tym ja mam szerokie biodra i mały/ średni biust a jak tyje powiększa mi się dysproporcja ;-( no ale teraz kobieca jestem i tak sobie tłumacze;-)
Jestem pewna ze bardzo dobrze wyglądasz ;) Kochana ty masz taka wiedze to się zapytam. Przypomnialo mi się jak przy po przednim transferze w 8 dpt miałam takie lekkie krwawienie około pol dnia - oczywiście bylam pewna ze już po wszystkim ale później już nic nie było i bete zrobiłam dopiero 10 dpt - okazało się 80 - beta później rosla ale za male przyrosty no i wiadomo nagle później wyskoczyla do 1000 i okazało się ze jest pęcherzyk w macicy. Moje pytanie czy to krwawienie to moglo być krwawienie implantacyjne czy jakies poronienie? No ale jak poronienie skoro później się rozkrecilo i pokazal się pęcherzyk? Niestety jak się później okazało pusty...

reklama
Ale czy onkolog mi może powiedzieć że najpierw muszę zlikwidować torbiele a dopiero podejść do ivf czy podczas stymulacji mogę dodatkowo coś brać na zmniejszenie torbieli. Kurcze martwię się że teraz przez te torbiele ivf mi się przesunie a te torbiele okażą się czymś złym.
Ja podchodziłam z torbielami i wlokniakiem . Po stymulacji nadal jest tak samo. Torbiele się nie wchłoną....nic nie zrobisz.....a za wyciąganie z nich płynu to ja dziękuję.

Do góry