reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej mam pytanko jestem w trakcie badań do pierwszej procedury ivf i lekarz mi zlecił USG piersi na którym wyszło dużo torbieli i skierował mnie do onkologa żeby skonsultować wyniki. Jak myślicie czy takie torbiele mogą być przeciwwskazaniem do ivf? Dziś mam wizytę u onkologa ale może któraś z was mi pomoże może znacie taki przypadek.
Myśle ze chodzi o hormony, żeby przypadkiem nie zaczęły te guzki rosnąć jak zaczniesz się stymulować do ivf.

Nie dziwie się, że macie dosyć tych starań, kasy... badań... To jest naprawdę dla silnych psychicznie, bo to szlak człowieka tylko trafia...

Ile się płaci za zamrożenie 1 zarodka??

Aż się boje ile wydam 😱😱😱 Dzwine, że u ginekologów nie można płacić jakoś w naturze 😎😎
1 zarodek za wizję lokalną. Monitoring tak często jest że na kilka zarodków już pewnie każda z nas by uzbierała 😁

Ale czy onkolog mi może powiedzieć że najpierw muszę zlikwidować torbiele a dopiero podejść do ivf czy podczas stymulacji mogę dodatkowo coś brać na zmniejszenie torbieli. Kurcze martwię się że teraz przez te torbiele ivf mi się przesunie a te torbiele okażą się czymś złym.
Myśle ze chodzi o hormony, żeby przypadkiem nie zaczęły te guzki rosnąć jak zaczniesz się stymulować do ivf.

reklama
Do góry